GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΟΛΥΜΠΟΣ": "Δεν έχουμε εισαγάγει μια σταγόνα γάλα ουδέποτε και από οπουδήποτε!"

Από την "Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε." λάβαμε ένα email αναφορικά με επώνυμη καταγγελία, που μας είχε στείλει η Ένωση Φυλής Χολ...

Από την "Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε." λάβαμε ένα email αναφορικά με επώνυμη καταγγελία, που μας είχε στείλει η Ένωση Φυλής Χολστάιν Ελλάδας, όπως την είχε στείλει και σε πολλά άλλα sites και blogs που τη δημοσίευσαν. Μάλιστα φαίνεται ότι ο συντάκτης της απάντησης τα έχει μπερδέψει λίγο καθώς ο τίτλος που αναφέρει ότι υπήρχε στη δική μας ανάρτηση, δεν είναι ακριβώς αυτός, είναι από άλλη ιστοσελίδα...
Τέλος πάντων, η "Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε." διαψεύδει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς της Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδας και τονίζει ότι "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΑΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!".

Το Press-gr δεν έχει κανένα λόγο να αμφισβητήσει αυτό που δηλώνει κατηγορηματικά η "Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.". Η παράθεση των απόψεων της Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδας δεν σημαίνει ότι τις υιοθετούμε ή ότι παίρνουμε θέση υπέρ αυτών. Εμείς κάναμε τη δημοσίευση, στο πλαίσιο της ενημέρωσης, χωρίς πρόθεση να θίξουμε και να βλάψουμε τη φήμη κανενός, όπως είναι και η πάγια στάση μας. Είναι φανερό άλλωστε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί δεν είναι δικοί μας αλλά της Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδας στην οποία είμαστε σίγουροι ότι θα έχει απευθυνθεί η "Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε." και θα της έχει ζητήσει να ανασκευάσει. Εμείς, από τη στιγμή που η "Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε." θεωρεί ψευδή τον ισχυρισμό της  Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδας  περί εισαγωγής γάλατος από τη Ρουμανία, δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητήσουμε και να μην δεχτούμε ότι η "Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε." παράγει προϊόντα από 100% ελληνική πρώτη ύλη.  Κι είναι αυτονόητο, χωρίς καν να χρειάζονται νομικές επικλήσεις, ότι από τη στιγμή που υπάρχει απάντηση και απόλυτα σαφής και κατηγορηματική διάψευση, γίνεται  επανόρθωση με την ανάλογη προβολή...

Ολόκληρη η  απάντηση από την "Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε." έχει ως εξής:
Υπόψη: Συντακτική ομάδα του press-gr.com
Θέμα: Ψευδής ισχυρισμός σε ανάρτηση της ιστοσελίδας press-gr.com
******************
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε στην ιστοσελίδα press-gr.com της οποίας η εκμετάλλευση ανήκει στην συντακτική ομάδα του press-gr.com, και σε ανάρτηση που έλαβε χώρα την 14/4/16 και ώρα 19:52 στο άρθρο με τίτλο «ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ άνευ προηγουμένου στα ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ! (ΦΩΤΟ).», αναφέρεστε στην εταιρία μας κατά τρόπο ο οποίος θίγει τη φήμη της εταιρίας μας. Ειδικότερα, στην εν λόγω ανάρτηση αναφέρετε «Γ ι α “ α π ί σ τ ε υ τ η α ν α ρ χ ί α σ τ η ν α γ ο ρ ά ” κ ά ν ε ι λ ό γ ο π ρ ό σ φ α τ η α ρ θ ρ ο γ ρ α φ ί α π ο υ κ α τ α γ γ έ λ λ ε ι ε υ θ έ ω ς τ η ν γ α λ α κ τ ο β ιο μ η χ α ν ί α Ό λ υ μ π ο ς γ ι α ε ισ α γ ω γ ή γ ά λ α τ ο ς α π ό τ η Ρ ο υ μ α ν ί α κ α ι λ ο ι π έ ς γ α λ α κ τ ο β ι ο μ η χ α ν ί ε ς γ ι α σ τ ρ ο φ ή σ τ ι ς ε ισ α γ ω γ έ ς φ θ η ν ο ύ γ ά λ α τ ο ς α π ό Β α λ κ α ν ι κ έ ς χ ώ ρ ε ς , ο δ η γ ώ ν τ α ς σ ε κ α τ α σ τ ρ ο φ ή τ η ν ε λ λ η ν ι κ ή π α ρ α γ ω γ ή . » .
Στην ως άνω ανάρτηση στην οποία διατυπώνονται με αυθαίρετο τρόπο γεγονότα αναληθή, συκοφαντικά και ανυπόστατα πέρα για πέρα για την εταιρία μας, συκοφαντούν και προσβάλουν την φήμη της εταιρίας μας .
Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωστοποιούμε ότι η εταιρία μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΑΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!!!
Παρόλα τα ως άνω, ωστόσο, και μολονότι οφείλατε σε κάθε περίπτωση να διασταυρώσετε τις «πληροφορίες» σας περί του αληθούς ή αναληθούς αυτών, εσείς εντελώς αυθαίρετα και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση εκ μέρους της εταιρίας μας προβήκατε στους αναληθείς και δυσφημιστικούς σε βάρος της εταιρίας μας ισχυρισμούς επί της αναρτήσεως δημιουργώντας σοβαρό πλήγμα στη φήμη της και την αξιοπιστία της.
 Η εταιρία μας έχει επανειλημμένα δηλώσει και έχει επενδύσει στο γεγονός ότι είναι εταιρία 100% ελληνική που εισκομίζει πρώτη ύλη 100% ελληνική και παράγει προϊόντα από 100% ελληνική πρώτη ύλη. Όλα τα παραπάνω είναι για την εταιρία μας αδιαπραγμάτευτη φιλοσοφία και στάση την οποία εσείς με ένα αυθαίρετο και ανήθικο τρόπο βεβηλώνετε . Η αίγλη του ονόματος της εταιρίας ΟΛΥΜΠΟΣ που κάνει αυτή να ξεχωρίζει και να υπερέχει σε ποιότητα είναι ακριβώς οι ελληνικότητα σε απόλυτο βαθμό των πρώτων υλών τόσο του γάλακτος όσο και των χυμών. Αυτή την αίγλη του ονόματός μας εσείς σπιλώσατε και αμαυρώσατε χωρίς κανένα απολύτως αληθές στοιχείο και χωρίς κανένα ενδοιασμό.
Πέραν όλων των ανωτέρω, το δημοσιογραφικό σας καθήκον επιβάλλει να ελέγχετε και να επιβεβαιώνετε τις πηγές σας, γεγονός που θα μπορούσατε πολύ εύκολα να πράξετε είτε με μία απλή επισκόπηση των προϊόντων μας, τα οποία φέρουν το ελληνικό σήμα, είτε με ένα και μόνο τηλεφώνημα στον ΕΛΟΓΑΚ. Επιπλέον, και ένα τηλεφώνημα εκ μέρους σας στην εταιρία μας θα αρκούσε προκειμένου να ενημερωθείτε ή εν πάση περιπτώσει να ακούσετε και τη δική μας θέση και άποψη επί του θέματος.
Από όλα τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι η φήμη και η αξιοπιστία της εταιρία μας έχει υποστεί πλήγμα και μόνο η με όμοιο τρόπο αποκατάσταση της αλήθειας εκ μέρους σας είναι δυνατό να αναστρέψει το δυσάρεστο για μας κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος της εταιρίας μας.
Επειδή η παραπάνω κατάσταση, που αποτελεί απόρροια της δική σας ανάρτηση άκρως βλαπτική για τη φήμη και την αξιοπιστία της εταιρίας μας.
Με βάση όλα τα ως άνω διαμαρτυρόμαστε για το αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα και σας καλούμε άμεσα, να προβείτε σε αποκατάσταση της αληθείας με ανάρτηση ανάλογη με το προσβαλλόμενη. Επίσης, ζητούμε τη εκ μέρους σας δήλωση συγνώμης για τον λάθος (υποθέτουμε) εκ μέρους σας ψευδή ισχυρισμό που αφορά την εταιρία μας
Για την Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.
Κωνσταντίνος Χύτας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση