GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση Πιστόριους

Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κρίθηκε ένοχος τον Δεκέμβριο για τον φόνο της φίλης του, ...


Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κρίθηκε ένοχος τον Δεκέμβριο για τον φόνο της φίλης του, Ρίβα Στέενκαμπ, μία δολοφονία που συγκλόνισε τον πλανήτη.

Ο Πιστόριους θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι τις 17 Ιουνίου, καθώς η νοτιοαφρικανική δικαιοσύνη αποφάσισε να μεταθέσει για 13-17 Ιουνίου τη διαδικασία προσδιορισμού της ποινής που θα του επιβληθεί.

«Η υπόθεση μετατίθεται στις 13 Ιουνίου. Οι συνεδριάσεις θα διεξαχθούν μέχρι τις 17 Ιουνίου», ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου της Πρετόρια, κατά το πέρας της σημερινής σύντομης συνεδρίασης που έγινε παρουσία του Οσκαρ Πιστόριους.

Σύμφωνα με το δίκαιο της Νότιας Αφρικής, η δικαιοσύνη ανακοινώνει πρώτα την ετυμηγορία της και στη συνέχεια προσδιορίζει την ποινή που επιβάλλεται στον καταδικασθέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση