GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λύγισε στην παράταση ο Παναθηναϊκός και τώρα έχει... βουνό μπροστά

Αμαρτία απ' τον Θεό που δεν ήρθε αυτό το διπλό για χάρη ΚΑΙ του Δημήτρη Διαμαντίδη... Ο απίθανος αρχηγός του Παναθηναϊκού ΔΕΝ ήθελε...


Αμαρτία απ' τον Θεό που δεν ήρθε αυτό το διπλό για χάρη ΚΑΙ του Δημήτρη Διαμαντίδη...

Ο απίθανος αρχηγός του Παναθηναϊκού ΔΕΝ ήθελε με τίποτα να χάσει, έκανε τα ΠΑΝΤΑ, έστειλε το ματς στην παράταση με απίστευτο τρίποντο (73-73), αλλά στο έξτρα πεντάλεπτο οι πράσινοι έχυσαν την καρδάρα με το γάλα και η Λαμποράλ Κούτσα πανηγύρισε το 2-0 στη σειρά με το τελικό 82-78.

Το τριφύλλι καλείται πλέον να κάνει αυτό που δεν έχει συμβεί ποτέ ως τώρα στα πλέι οφ. Να πάρει τρεις συνεχόμενες νίκες και να φτάσει στο Βερολίνο, αρχής γενομένης από την προσεχή Τρίτη, στο ΟΑΚΑ.

Ο Μήτσος σταμάτησε στους 17 πόντους, έβγαλε άπειρες άμυνες, αλλά... Ο Γουίλιαμς ήταν «εξαφανισμένος» καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και άργησε ουσιαστικά να «ξυπνήσει», πολύ καλή εμφάνιση του Κούζμιτς και στις δύο άκρες του παρκέ, τραγικός ο Πάβλοβιτς, είχε δύο καθοριστικά άσχημα σουτ ο Καλάθης στην παράταση, πούλησε η μπάλα τον Ραντούλιτσα προς το τέλος αυτής όταν αστόχησε από κοντά για την ισοφάριση, άστοχος ΞΑΝΑ ο Φελντέιν (2/7 σουτ), αδικήθηκε ο Χέινς που μπορούσε να παίξει περισσότερο.

Άνταμς με 24, Μπέρτρανς με 15, Μπουρούσης με 14 (και 9 ριμπάουντ) και Τζέιμς με 13 οι κορυφαίοι των Βάσκων που είχαν ξανά σαν «όπλο» τα σουτ από τα 6,75.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση