GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέδριο ΝΔ: Selfies και «άρωμα» συσπείρωσης‏...

Στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo όπου γίνεται το 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, πολλές ήταν οι παρουσίες της γαλάζιας παράταξης...

Στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo όπου γίνεται το 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, πολλές ήταν οι παρουσίες της γαλάζιας παράταξης που τράβηξαν την προσοχή με την άφιξη τους.
Πρώτη από το "βαρύ πυροβολικό" της Νέας Δημοκρατίας έφτασε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία και έκατσε στις πρώτες θέσεις.
Ακολούθησε καταχειροκροτούμενος και χαμογελαστός ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής ο οποίος χαιρετήθηκε θερμά με όλους.



Την άφιξη του κ. Καραμανλή ακολούθησε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σηκώνοντας στην κυριολεξία στο πόδι όλο τον συνεδριακό χώρο.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω της κατάστασης της υγείας του όμως η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.



Ως ένδειξη σεβασμού, όρθιος σηκώθηκε -εκτός των υπολοίπων- ο κ. Καραμανλής ο oποιος ήταν κι ο πρώτος που χαιρέτησε θερμά τον κ. Μητσοτάκη, ενώ αντάλλαξε αγκαλιές και φιλία με την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη.

Ένα ακόμη πρόσωπο που "τάραξε" το 10ο συνέδριο της ΝΔ ήταν ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος μίλησε και χαιρετήθηκε με όλους.

Τότε ακούστηκε η φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος φώναξε στον κ. Σαμαρά «έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία. Ετσι, Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης έβγαλαν μια ομαδική φωτογραφία.

Λίγο αργότερα, τον κ. Σαμαρά πλησίασε ο μικρός Μιχάλης ο ποιος ζήτησε από τον πρώην πρωθυπουργό να βγάλουν μαζί μια selfie όπως κι εγινε.



Ως ο επόμενος πρωθυπουργός, προλογίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 7 στο Metropolitan Expo αφού πέρασε μέσα από τη "θάλασσα" των φίλων της γαλάζιας παράταξης.

Φάνηκε οι όποιες κόντρες δημιουργήθηκαν κατά τις εσωκομματικές εκλογές της Νιας Δημοκρατίας να αποτελούν παρελθόν αφού δεν έλειψε κανένα απο τα σημαντικά στελέχη του κόμματος.
https://youtu.be/biigo2RGDLU

5 σχόλια

  1. ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΞΙΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ

    Το δίλλημα ενός ‘’δεξιού’’ πατριώτη.
    Τελειώνοντας το 2009, ο κάθε σοβαρός και φιλόνομος δεξιός πρέπει να υπέστη πολλαπλά κομματικά εγκεφαλικά. Ο Καραμανλής της ‘’διαφάνειας’’ παρέδωσε στις 4 του Οκτωβρίου το κράτος της πιο ΒΡΩΜΙΚΗΣ και άθλιας ρεμούλας και χρεοκοπίας. Το ‘’πάρτι, στις 7 του Μάρτη’’ μετεβλήθη σε περίοδο μετεμφυλιακού κολαστηρίου.

    Κι ύστερα, αφού ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ τη νόμιμη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Σαμαράδες, Παυλόπουλοι , Βενιζέλοι, Τσίπρες και αναρχοδεξιοφασίστες ΝΑΖΙ όλων των βαθμίδων διαφθοράς και εγκλημάτων, επέπεσαν σαν κτηνώδη όρνια πάνω στο δύσμοιρο λαό της πατρίδας μας.
    ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ????

    Όταν λές ακροδεξιός Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Χουντικό Λαδά, από τον ακροδεξιό Καμμένο,( όπως γράφουν τόσοι και τόσοι βουλευτές) τους φασίστες του Μιχαλολιάκου , τον Καρατζαφέρη και τα πουλέν του , τον Ψωμιάδη με όλη τη βορειοελλαδίτικη ΦΑΡΑ των Γεωργιανών εξωπεταγμάτων του Πούτιν, τον Στυλιανίδη, τον Παυλόπουλο, τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος?

    Όταν λές Σαμαράς σήμερα,
    σε τι διαφέρει από τον Καραμανλή, τον Παυλόπουλο, το Μητσοτακέϊκο, ? τον Καρατζαφέρη?
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς.
    Όταν λες Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Βενιζέλο ή τον Τσίπρα; Θυμάστε τι έλεγε ο Σαμαράς τότε που ήταν στο…αντάρτικο; Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνει τώρα.
    Θυμάστε τι έλεγε ο Τσίπρας του..βουνού , και τι λέει σήμερα που ‘’έγινε αντάρτης των πόλεων’’ και διεκδικεί να μας αποτελειώσει από τον αργό θάνατο καταδικάζοντάς μας σε πρόωρο και επώδυνο;
    Τώρα, το να ασχοληθούμε με τον Πάνο και τους άλλους θα αποτελούσε προσβολή της νοημοσύνης μας….
    Τι να κάνει άραγε ο έντιμος και φιλόνομος κεντροδεξιός, που βλέπει όλη αυτή τη κομματική καμαρίλα, της ντόπιας λυματολάσπης των δεξιών τρωκτικών και των συνοδοιπόρων τους, να έχουν πλημμυρίσει κάθε δρόμο και κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

    Κι ύστερα έρχεται και το εγκληματικό φασιστικό κατακάθι του παρακράτους του ‘’κάθε Αβέρωφ-Σαμαρά» και τον προκαλούν και του ζητούν να τους ψηφίσει να τον…ξανασώσουν!!!

    Ποιος σήμερα δεν λυπάται για την κατάντια της πατρίδας μας από την εξωθεσμική και καταστροφική ‘’πατριδοκαπηλία’’ των Σαμαρο-Βενιζελο-Καμμένων ..Τσιπρέων?
    Ποιος σήμερα δεν γνωρίζει ότι η δεξιά των κοτζαμπάσηδων εξακολουθεί και πίνει το αίμα του λαού μας και σήμερα?
    ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ..

    Ου να χαθείτε άθλια τρωκτικά της ‘’έρημης’’ χώρας μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά οι δανειστές γελάνε με τους Έλληνες...Απορούν πώς τα δέχονται αδιαμαρτύρητα όλα αυτά που οδηγούν στην καταστροφή της χώρας τους και των ζωών τους...

    Αντί για βλακώδεις 24ωρες απεργίες, όλα τα σωματεία πρέπει να κάνουν συνειδητά και μαζικά στάση πληρωμών....γιατί το Δεν πληρώνω έγινε Δεν έχω να πληρώσω....Όσοι όμως ΈΧΕΤΕ να πάτε να τους τα ακουμπήσετε ..αλλά πόσο θα αντέξετε και εσείς;;;

    Το έργο τους το είδατε... Όλων.... Όλοι αυτοί είναι ένα σύστημα.... Ένα σύστημα διαίρεσης των Ελλήνων και ξεπουλήματος της χώρας...

    Αν μετά από αυτά τα έξι χρόνια, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που περιμένουν κάποιο κόμμα ή κάποια οικουμενική κυβέρνηση για να κάνουν μια ακόμα ανάθεση, περαστικά τους....ούτε τα παιδιά σας, ούτε τα εγγόνια σας θα βρουν Ελλάδα.... Προτεκτοράτο θα βρουν....

    Εδώ που έφτασε η Ελλάδα, η μόνη πατριωτική στάση είναι η στάση πληρωμών ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ...

    Εμείς να το γλεντήσουμε όλοι μαζί , ΕΜΕΙΣ ΝΑ το σπάσουμε το μαγαζί που λέγετε Ελλάδα να βρουν ΜΌΝΟ ΜΠΆΖΑ...ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΑΣΟΚΟΙ, Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΕΟΙ..ΑΝΕΛ ..ΌΛΟΙ...O Κούλης της Ν.Δ το είπε καθαρά είμαστε ΥΠΈΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ -που σημαίνει θα κάνω οτι πουν οι πολυεθνικές... ΌΧΙ οι μικρομεσαίοι Ελληνες ΠΟΥ τόσο τάχα νοιάζεται ΚΑΙ αυτό το κώλο κόμμα.... είναι όλοι δειλοί και πουλημένοι ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΝΆΖΟΥΝ...γιατί δεν τους ακούτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σημαντικότερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι είναι και επίσημα πια προτεκτοράτο....

    Κι αυτό δεν αλλάζει με κανένα Τσίπρα και κανένα Μητσοτάκη..... Αυτό μόνο οι Έλληνες μπορούν να το άλλάξουν...Μετά από έξι χρόνια από την χρεοκοπία της χώρας -και στον δρόμο για το τέταρτο Μνημόνιο-, πιστεύω πως οι Έλληνες θα εξεγερθούν, οι πάντες βλέπουν πως η κατάσταση στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο...εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν πληρώνουν δεν έχουν πια να πληρώσουν....

    Η πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου είναι πια ένας βάλτος...Οι ειδήσεις διαδέχονται η μία την άλλη αλλά δεν έχουν καμία σημασία....

    Η Ελλάδα προσποιείται πως είναι μια κανονική, κυρίαρχη, δημοκρατική χώρα, ενώ είναι ένα προτεκτοράτο με στοιχεία αποικίας και μπανανίας...Οπότε, τι σημασία έχουν οι εκλογές;

    Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία στα προτεκτοράτα....Τώρα που ψηφίζεις, αλλάζει κάτι;..Τώρα που ψηφίζεις, δεν περνάει το Μνημόνιο;...Το ΟΧΙ θριάμβευσε με 61,3% στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου, και, πριν κλείσουν οι κάλπες, είχε γίνει ΝΑΙ....

    Ούτε οι εκλογές, ούτε το δημοψήφισμα μετράνε στην Ελλάδα... Η γνώμη των Ελλήνων δεν μετράει.... Ούτε τα κόμματα μετράνε..... Το μόνο που πετυχαίνουν τα κόμματα στα προτεκτοράτα είναι να κρατούν διαιρεμένους, παθητικούς και ανίσχυρους τους πολίτες.... Μια καλή απάντηση είναι να μην πάει κανένας Έλληνας να πληρώνει τίποτα και πουθενά..

    Δεν αμφιβάλλω πως πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι, κομματόσκυλα, νεοναζί και διάφοροι βλαμμένοι που ψηφίζουν Λεβέντηδες για να κάνουν πλάκα, θα πάνε στα ταμεία του κράτους ΆΛΛΑ τα λεφτά αυτά δεν φτάνουν ούτε για το ΖΉΤΩ...Άρα την εντολή του ΌΧΙ και η στάση πληρωμών μπορούν να την εφαρμόσουν ΜΌΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΊ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΆ...

    Δεν έχουν καμία σημασία οι εκλογές στα προτεκτοράτα....Αυτό που έχει σημασία είναι να πάρουμε τη χώρα μας πίσω....Και αφού πάρουμε τη χώρα μας πίσω (μπορούμε μετά να σκοτωθούμε μεταξύ μας οι δεξιοί με τους αριστερούς και όλους τους άλλους).... Αυτό ΜΠΟΡΟΎΝ να πουν ΌΛΑ τα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ κόμματα με μια ΦΩΝΉ ; Από το Κ.Κ.Ε μέχρι ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ και να αφήσουν τι έγινε ΧΘΕΣ, άλλα το τι θα γίνει ΣΉΜΕΡΑ ΑΎΡΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5.000 Χιλιάδες νεκροί αναζητούν τους δολοφόνους τους.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????

    Κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα.
    Δεν έχει το θάρρος, τον ανδρισμό, το φιλότιμο, να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη ο άθλιος αχόρταγος .
    *Κατέστρεψαν την Ελλάδα από κοινού με τον Σαμαρά και σε γνώσει όλων των ‘’μεγάλων’’ στελεχών του προσωπικού τους αγήματος διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου φτάσαμε στο ‘‘πάτο’’ του βαρελιού και άφησαν μόνο την υπογραφή τους και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!!

    * Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.

    *Σήμερα οι..επίγονοι ! συνεχίζουν χωρίς ΙΧΝΟΣ ενοχής και μετάνοιας να διεκδικούν την ΑΘΛΙΑ Καραμαλήτικη καταστροφή και ΡΕΜΟΥΛΑ.

    *Κανείς δεν έχει λίγο ΦΙΛΟΤΙΜΟ να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες τόσων νεκρών που αυτοκτόνησαν από την συνειδητή χρεοκοπία της δεξιάς κλίκας.

    *Σήμερα με πολιτική ‘’παρθενορραφή’’ οι συνεργάτες του άθλιου και ανίκανου μπουχέσα, επιζητούν μια ευκαιρία να ‘’πάνε στον παράδεισο’’ της κουτάλας, της προδοσίας, της γενοκτονίας.

    *Σήμερα, ο Τσίπρας δίνει ‘’ασυλία’’ στον εγκληματία Καραμανλή και σαν άλλη ‘’χρυσαλοιφή’’ ..χρυσώνει το μαχαίρι του δεξιού δολοφόνου.

    *Σήμερα η ΔΕΞΙΑ δικαιοσύνη καλύπτει τους ‘’δολοφόνους’’ και αναμένει τις νέες μισθολογικές και ..άλλες προσαυξήσεις.?

    ΕΣΥ Έλληνα τι σκέπτεσαι να κάνεις για τα παιδιά σου? θα κάνεις πάλι πείραμα ώστε μετά τον Σαμαρά και τον Τσίπρα, θα φέρεις στην εξουσία τους πολιτικούς απογόνους του εγκληματία Καραμανλή?

    *Ούτε μία συγγνώμη στον Γιώργο, στον άνθρωπο που μας έσωσε?

    Κι ύστερα θα φταίει πάλι η Μέρκελ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ

    Περνώντας την πόρτα για να πας στο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ή, να πάς στη ‘’λαϊκή’’, έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις.

    Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 350.

    Δηλαδή απλά.
    * Όσο χρέος δημιούργησαν όλες οι κυβερνήσεις από το 1960 μέχρι το 2004, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ
    ===============================================================================
    ‘’δημιούργησε ο Καραμανλής σε πέντε χρόνια μαζί με τον παυλόπουλο , τον Χατζηγάκη, το Σαμαρά, τον Κυριάκο τον καΜένο και όλη τη κλίκα.
    *Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων. *Ξεπούλησε, ομόλογα, βατοπέδια, καταχρέωσε τις τράπεζες, έδωσε μυριάδες δάνεια σε όλους τους νταβατζήδες, και χιλιάδες ακόμη παράνομες χαριστικές διασπαθίσεις του δημοσίου χρήματος, ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ξεπούλησε όλα προσωπικά και οικογενειακά ομόλογα και μετοχές.
    =================================================================================
    ΓΙΑΤΙ άραγε? Τι ήξερε και δεν μιλούσε?

    Έβλεπε την χρεοκοπία και περίμενε να την ‘’φορτώσει’’ στην επόμενη κυβέρνηση.

    *Ψήφισε νόμο για δωρεάν γονικές παροχές, ώστε όλοι οι επίορκοι φίλοι του και μη να μεταβιβάσουν τα παράνομα κτίσματα στα παιδιά τους και ‘’ούτε γάτα ούτε ζημιά’’ , που λέει και ο λαός μας.

    * Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.

    *Θυμήσου πως ζούσες το 2004 και πως ζεις σήμερα και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην
    ==================================================================
    καταστροφή της πατρίδας μας.
    *Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε.
    *Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι.
    *Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του.
    *Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Χατηγάκηδες, Κυριάκους , Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου.

    Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.
    Τιμώρησε κάθε ένα ‘’από-φυτο’’ της σχολής Μπουχέσα, της σχολής χρεοκοπίας και προδοσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση