GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τουρισμός'' (και) για τον Νίκο Παππά σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη!

Από το  http://www.kalami.net .   Το τουριστικό ταξίδι (είχε προγραμματιστεί 7-12 Μαίου) αναβλήθηκε γιά 4 ημέρες, εξαιτίας ψήφισης νέ...

Από το http://www.kalami.net.  

Το τουριστικό ταξίδι (είχε προγραμματιστεί 7-12 Μαίου) αναβλήθηκε γιά 4 ημέρες, εξαιτίας ψήφισης νέων μέτρων στην Βουλή 
Ο αυτοεξευτελισμός ασυνείδητων πολιτικών της χρεοκοπημένης Ελλάδας, τελειωμό δεν έχει: ''Τουρισμός'' γιά Νίκο Παππά και 6 ''αξιωματούχους'', σε Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη (12-16 Μαίου).


Σε 6 εβδομάδες, με την περιήγηση Καμμένου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος 3 ημέρες σε Φλόριδα, Ουάσιγκτον, την 8ήμερη τουριστική παραμονή στην Νέα Υόρκη των υπουργών Φίλη και Μπαλτά, το ταξίδι Κατρούγκαλου κ.ά. και αυτή η κυβέρνηση, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προηγούμενες, συνεχίζει με μεγαλύτερο... ζήλο τις τουριστικές περιηγήσεις των υπουργών της στις ΗΠΑ, οι περισσότερες έτσι, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σημαντικές επαφές-συναντήσεις. ''Λεφτά υπάρχουν'', πληρώνουν τα ''κορόϊδα'', γιά να καλοπερνούν ασυνείδητοι πολιτικοί.
''Σημαντικές επαφές στην Ουάσιγκτον του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά'' (θα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αθήνα), χάρη στην μεσολάβηση του διαχρονικού-θρυλικού... ''Μητσάρα'' και του... Λαρυγγάκη του ΑΗΙ (οι 'Ελληνες ''τουρίστες'' πολιτικοί είναι περισσότερο ΓΡΑΦΙΚΟΙ από ότι νομίζαμε). Ο ''Μητσάρας'' (Γ. Μέρμελας), που ήταν ''κολλητός'' παλαιότερα των Τσοχατζόπουλου, Σημίτη, Βενιζέλου, Ντόρας και τώρα των Τσίπρα, Καμμένου, Παππά, τους μαζεύει όλους στο τρίτης κατηγορίας ''λόμπι'' του ΑΗΙ, που τους κλείνει συνάντηση με κάποιον βουλευτή των ΗΠΑ ή με... βοηθό κάποιου υπουργού (όπως την ''πάτησε'' ο Π. Καμμένος, Απρίλιο 2015).
Και η Ομογένεια, γελά με τα χάλια των Ελλήνων πολιτικών, που ως αφελείς, ''νομίζουν'' ότι ''Μητσάρας'' και ΑΗΙ... ''θα τους ανοίξουν τις πόρτες στην Ουάσιγκτον''. Ευτυχώς, ο ''Μητσάρας'', δεν θα πάει βόλτα τον υπουργό Επικρατείας και την παρέα του, στην δυτ. Φλόριδα, όπως έκανε με τον γραφικό Π. Καμμένο, τέλη Μαρτίου, όταν ο υπουργός 'Αμυνας έκανε ''τουρισμό'' στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.
Στην Νέα Υόρκη, ο υπουργός Ν. Παππάς θα έρθει γιά να κάνει τα... εγκαίνια(!!!) του τυπικά υπάρχοντος μόνο (ουσιαστικά ανύπαρκτου) Γραφείου Τύπου (Σάββατο 14 Μαίου, 7:00μ.μ.), που μεταφέρθηκε σε άλλο κτίριο και πιθανά (Δευτέρα 16 Μαίου) να δει κανέναν στον ΟΗΕ και να του πάρουν μιά συνέντευξη γιά το... CNN International (που θα μεταδοθεί εκτός... Αμερικής), μετά την ''σημαντική'' συνάντησή του με τον... αρχιεπίσκοπο και τον... δήμαρχο. Υπήρχε η σκέψη να μαζευτούν μερικοί ''παράγοντες'' γιά να μιλήσει ο υπουργός (ώστε να ''εμπλουτιστεί το πρόγραμμα''), γιά... ''επενδύσεις στην Ελλάδα''. Του ειπώθηκε ότι ''το παραμύθι αυτό για δήθεν επενδυτές-επενδύσεις, τέλειωσε, δεν έχει πέραση... Λογικός άνθρωπος δεν θα επενδύσει στην μπανανία των λαμόγιων''. Αλλά ένας υπουργός Ελλάδας, δεν το 'χει σε τίποτα να κάνει και αυτήν την... χαζομάρα. Με τον υπουργό και ο Λευτ. Κρέτσος, Γεν. Γραμματέας Ενημέρωσης-Επικοινωνίας, μαζί και 4 ή 5 ακόμα ''τουρίστες''. Εξυπακούεται ότι, η Ομογένεια, που παρακολουθεί τους τελευταίους μήνες τα συχνά και άσκοπα ''τουριστικά ταξίδια'' Ελλήνων υπουργών, τους ''στολίζει''... παραδοσιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση