GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρηματιστήριο: Σχεδόν αμετάβλητος ο γενικός δείκτης

Εικόνα σταθεροποίησης παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στο κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης, η οποία χαρακτηρίσθηκε από υψηλή μετ...


Εικόνα σταθεροποίησης παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στο κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης, η οποία χαρακτηρίσθηκε από υψηλή μεταβλητότητα.

Αρχικά, ο Γενικός Δείκτης κατέγραφε κέρδη 1,50%, στον απόηχο του χθεσινού Eurogroup, στη συνέχεια, όμως, οι επενδυτές προχώρησαν σε κατοχύρωση κερδών, καθώς τα αποτελέσματα είχαν προεξοφληθεί από την αγορά και υποχώρησε έως και 1,40%, για να ισορροπήσει προς το κλείσιμο.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 641,80 μονάδες, σημειώνοντας οριακή πτώση 0,04%. Η αξία των συναλλαγών κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα και ανήλθε στα 163,424 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 219.181.486 τεμάχια.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+5,64%), των Κατασκευών (+5,64%), των Ασφαλειών (+5,00%) και του Εμπορίου (+2,72%). Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-3,40%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-3,06%).

Ανοδικά κινήθηκαν 67 μετοχές, 45 πτωτικά και 12 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση