GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτή κόντρα... Φρανκ Άντεργουντ και Μανουέλ Βαλς για τα εργασιακά

Ένα ειρωνικό tweet έστειλε στον Γάλλο πρωθυπουργό, Μανουέλ Βαλς, η ομάδα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς House of Cards με αφορμή τ...


Ένα ειρωνικό tweet έστειλε στον Γάλλο πρωθυπουργό, Μανουέλ Βαλς, η ομάδα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς House of Cards με αφορμή το νομοσχέδιο για τα εργασιακά και την απόφασή του να παρακάμψει τη γαλλική Εθνοσυνέλευση προκειμένου να περάσει το νομοσχέδιο. 

«Η δημοκρατία είναι απόλυτα υπερτιμημένη» ήταν το tweet του... Φρανκ Άντεργουντ, το οποίο συνοδευόταν από ένα αρχείο .gif του κεντρικού πρωταγωνιστή της σειράς, (Κέβιν Σπέισι), ενός βουλευτή χωρίς ηθικές αναστολές που είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να ανέλθει στην εξουσία. 

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας δεν δίστασε να απαντήσει. Μία ώρα αργότερα έγραψε: «Αγαπητέ Φρανκ, η Δημοκρατία είναι η χειρότερη μορφή διακυβέρνησης, με εξαίρεση όλες τις άλλες», παραπέμποντας στο γνωστό απόφθεγμα από μια ομιλία του Ουίνστον Τσόρτσιλ το 1947. 

Και το tweet του Γάλλου πρωθυπουργού συνοδευόταν από μία φωτογραφία: εκείνη του άλλοτε πρωθυπουργού της Βρετανίας να φοράει κοστούμι και παπιγιόν και να σχηματίζει με τα δάκτυλά του το σήμα της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση