GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταιγίδες και όμβροι το Σάββατο σε όλη τη χώρα

Άστατος θα είναι ο καιρός το Σάββατο σε όλη τη χώρα, καθώς θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Αναλυτικά: Πρόγνωση το Σάββατο 14-05-...


Άστατος θα είναι ο καιρός το Σάββατο σε όλη τη χώρα, καθώς θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.
Αναλυτικά:
Πρόγνωση το Σάββατο 14-05-2016
Στα νοτιά τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος με πρόσκαιρους όμβρους στα βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα . ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα ανατολικά και τα νοτιά. άνεμοι στα ανατολικά και τα νοτιά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που από το βράδυ βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
Μακεδονία, Θράκη
καιρός: γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.
νησιά ιονίου, ήπειρος, δυτική στέρεα, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: γενικά αίθριος.τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της ηπείρου. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο βόρειο ιόνιο νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 17 έως 20 βαθμούς Κέλσιου. στα βόρεια 2 με 3 χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική στέρεα,
Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: γενικά αίθριος. αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στα νοτιά. άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 στα νοτιά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς Κέλσιου. Κυκλάδες, Κρήτη καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές η όμβρους κυρίως στην Κρήτη.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 29 και στην Κρήτη κατά τόπους έως 32 βαθμούς Κέλσιου.
Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες στα Δωδεκάνησα οπού θα σημειωθούν τοπικές βροχές η πρόσκαιροι όμβροι άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 19 έως 23 βαθμούς Κέλσιου.
Αττική καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: μεταβλητοί 4 πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι 4 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κέλσιου.
Θεσσαλονίκη
καιρός: γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και το βράδυ πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση