GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι έτοιμο το σώμα σας για ένα δεύτερο μωρό;

Ένας απλός έλεγχος της υγείας προτού πάρετε την απόφαση να φέρετε ένα δεύτερο μωρό στον κόσμο, θα κάνει τη σύλληψη πιο εύκολη και θα βο...


Ένας απλός έλεγχος της υγείας προτού πάρετε την απόφαση να φέρετε ένα δεύτερο μωρό στον κόσμο, θα κάνει τη σύλληψη πιο εύκολη και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός υγιούς παιδιού.
Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το «μεγάλωμα» ενός μωρού για εννέα μήνες στην κοιλιά είναι μια από τις πιο απαιτητικές εργασίες που αναλαμβάνει το γυναικείο σώμα.
Προτού λοιπόν υποβάλετε το σώμα σας σε αυτή την διαδικασία και πάλι, είναι μια πολύ καλή ιδέα να το προετοιμάσετε ώστε να είναι σε φόρμα.
Αφιερώστε χρόνο για να ανακάμψει
Σύμφωνα με έρευνες το σώμα χρειάζεται τουλάχιστον 18 μήνες για να επανέλθει, μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού. Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 173.205 βρέφη διαπίστωσε ότι εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα να γεννηθούν πρόωρα ή με χαμηλό βάρος κατά τη γέννηση, είναι όσα συλλήφθηκαν νωρίτερα από έξι μήνες από τη γέννηση των μεγαλύτερων αδερφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση