GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποζημίωση μαμούθ στην όμορφη γιατρό της Τσέλσι που έβρισε ο Μουρίνιο!

Η πρώην γιατρός της Τσέλσι, Eva Carneiro φαίνεται πως είπε εκείνη τη τελευταία κουβέντα στην κόντρα της με τη βρετανική ομάδα, καθώς ...


Η πρώην γιατρός της Τσέλσι, Eva Carneiro φαίνεται πως είπε εκείνη τη τελευταία κουβέντα στην κόντρα της με τη βρετανική ομάδα, καθώς κατάφερε και κέρδισε μια γερή αποζημίωση πριν η υπόθεση εκδικαστεί στα δικαστήρια. Η 42χρονη επιστήμονας, είχε καταθέσει αγωγή κατά της ομάδας και του πρώην προπονητή της, Ζοζέ Μουρίνιο με αφορμή ένα περιστατικό σε αγώνα του Αυγούστου του 2015. 

Η Carneiro, ισχυρίζεται ότι ο πορτογάλος τεχνικός της επιτέθηκε φραστικά όταν εκείνη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Τσέλσι με τη Σουόνσι, για να προσφέρει βοήθεια στον Εντέν Αζάρ. Ο Μουρίνιο, πάντα σύμφωνα με εκείνη, της φώναξε στα πορτογαλικά "filha da puta" που σημαίνει "κόρη μιας πόρνης" καθώς κινούνταν στο γήπεδο. 

Μετά τον αγώνα, η 42χρονη γιατρός τέθηκε σε αναγκαστική άδεια με τον Μολυρίνιο να την περιγράφει ως "παρορμητική και αφελή", προσθέτοντας ότι "δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι".

Η Carneiro προσέφυγε στη δικαιοσύνη αξιώνοντας το ποσό των 10 εκατ. ευρώ, η δίκη εκδικάστηκε χθες στο Λονδίνο αλλά οι δυο πλευρές επέλεξαν το συμβιβασμό με τη δυναμική γιατρό να συμβιβάζεται με 6,5 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για σεξιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπό της. 

Μάλιστα, η Τσέλσι εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ζητά συγνώμη στην όμορφη γιατρό - ο Μουρίνιο δε ζήτησε συγνώμη αλλά το έπραξε για λογαριασμό του ο σύλλογος:

"Ο σύλλογος και ο κ. Μουρίνιο μετανιώνουν για όσα συνέβησαν και οδήγησαν την κ. Καρνέιρο στην απόφαση να φύγει από το σύλλογο. Ζητάμε συγγνώμη από την ίδια και την οικογένειά της για όλη την αναστάτωση που δημιουργήσαμε. Θέλουμε να αποσαφηνίσουμε πως το να μπει ένας γιατρός γρήγορα στο γήπεδο, σημαίνει πως ακολουθεί τους κανόνες του ποδοσφαίρου και είναι η καίρια ευθύνη των γιατρών προς την ασφάλεια των παικτών".

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση