GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζόνι Ντεπ: Πουλά έργα τέχνης για να αντεπεξέλθει στα έξοδα διαζυγίου

Ο Τζόνι Ντεπ δημοπρατεί μια συλλογή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από έργα τέχνης ενόψει του εν δυνάμει ακριβού δικαστικού αγώνα για τ...


Ο Τζόνι Ντεπ δημοπρατεί μια συλλογή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από έργα τέχνης ενόψει του εν δυνάμει ακριβού δικαστικού αγώνα για το διαζύγιό του με την Άμπερ Χερντ.

O πρωταγωνιστής των "Πειρατών της Καραϊβικής" πουλάει μια συλλογή από εννέα έργα του καλλιτέχνη Jean-Michael Basquiat, σύμφωνα με αυτά που αναφέρει δελτίο Τύπου από τον οίκο δημοπρασιών Κρίστις στο Λονδίνο.

Ο 53χρονος ηθοποιός λέγεται ότι έχει αποκτήσει τους πίνακες, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ολοκληρωθεί από τον φημισμένο καλλιτέχνη το 1981, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών.

"Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη ζεστασιά και την αμεσότητα της ποίησης του Basquiat ή τις απόλυτες ερωτήσεις και αλήθειες που ανέπτυξε," δήλωσε ο Ντεπ για τη συλλογή, τονίζοντας:

"Η όμορφη και ενοχλητική μουσική από τα έργα του, η κακοφωνία της σιωπής, που επιτίθεται στις αισθήσεις μας, θα ζήσει πολύ πέρα από την αναπνοή μας."

Ο Τζόνι και η Άμπερ ήταν παντρεμένοι μόλις 15 μήνες. Η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πριν δύο εβδομάδες, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές.

Κάποιες μέρες αργότερα, η Δανή ηθοποιός έθεσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Τζόνι Ντεπ, τον οποίον κατηγορεί ότι την χτύπησε στο πρόσωπο με ένα iPhone κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Ο Τζόνι αρνείται τους ισχυρισμούς, λέγοντας πηγή που τον γνωρίζει ότι οι κατηγορίες είναι μέρος μιας προσπάθειας να εξασφαλίσει μια καλή οικονομική αποζημίωση από το διαζύγιό τους.

"Δεδομένης της σύντομης διάρκειας αυτού του γάμου και της πιο πρόσφατης και τραγικής απώλειας της μητέρας του, ο Tζόνι δεν θα αναλωθεί σε ψέματα, κουτσομπολιά, παραπληροφόρηση και φήμες για την προσωπική του ζωή. Ας ελπίσουμε ότι, η διάλυση αυτού του σύντομου γάμου θα ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα" αναφέρει σε ανακοίνωση του το περιβάλλον του ηθοποιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση