GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Fiat 500s: Με σπορ χαρακτήρα και 105 άλογα!

Κάθε αυτοκινητοβιομηχανία διαθέτει στη γκάμα της τουλάχιστον ένα μοντέλο, το οποίο αποσπά το υψηλότερο μερίδιο από τον όγκο των πωλήσεώ...


Κάθε αυτοκινητοβιομηχανία διαθέτει στη γκάμα της τουλάχιστον ένα μοντέλο, το οποίο αποσπά το υψηλότερο μερίδιο από τον όγκο των πωλήσεών της. Η Fiat τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στην εξέλιξη και στη δημιουργία ειδικών εκδόσεων του μοντέλου 500. Το πιο μικρό μοντέλο της γκάμας της βασίζεται στα βασικά χαρακτηριστικά της αρχικής κατασκευής, που πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων τις προηγούμενες δεκαετίες.
Η τελευταία έκδοση του τρίπορτου ιταλικού αυτοκινήτου είναι η S. Πρόκειται για μια πρόταση με έντονα σπορ στοιχεία που αναδεικνύει τις ικανότητες των Ιταλών σχεδιαστών στην εμφάνιση των αυτοκινήτων.
Το Fiat 500S, σto βασικό εξοπλισμό του περιλαμβάνει, φιμέ τζάμια, επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, μαύρου χρώματος σαγρέ εισαγωγές αέρα, κυψελοειδή μάσκα, νεους σπορ προφυλακτήρες, ενσωματωμένα φώτα ομίχλης, μαρσπιέδες και αεροτομή.
Στο εσωτερικό, μαύρα καθίσματα και οροφή με μπλε, λευκό ή κίτρινο χρώμα στις πόρτες και στα πλαϊνά των καθισμάτων.
Στην ελληνική αγορά, θα διατίθεται μόνο σε αμάξωμα χατσμπακ. Κινητήρες, ντίζελ 1.3 Multijet II 95 ίππων, βενζίνη 0.9 TwinAir 85 είτε 105 ίππων. Συνδυαζονται με μηχανικά κιβώτια πέντε ή έξι ταχυτήτων και αυτόματο Dualogic.
Ο ντίζελ 1.3 Multijet 95 ίππων, έχει μέση κατανάλωση 3,4 λίτρα/100χλμ. και εκπέμπει 89 γραμ. CO2 /χλμ. Επιδόσεις, επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 10,7΄΄ και τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα.
Το σύστημα Uconnect HD LIVE με οθόνη αφής 7 ιντσών ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και περιλαμβάνει, Bluetooth hands-free, αναγνώριση φωνής και μουσικές επιλογές χάρη στη συνδεσιμότητά του μέσω υποδοχής 3.5 χιλ, USB ή Bluetooth. Επιπλέον, προαιρετικά, διατίθεται ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB) και ένα 3D ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης TomTom.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση