GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Helmi παρουσιάζει την νέα της κολεξιόν με ένα πάρτυ στο Zaf

Η Helmi, η αγαπημένη εταιρία γυναικείας μόδας, σε συνεργασία με την Άννα Πρέλεβιτς δημιούργησε για αυτό το καλοκαίρι μια boho chic co...


Η Helmi, η αγαπημένη εταιρία γυναικείας μόδας, σε συνεργασία με την Άννα Πρέλεβιτς δημιούργησε για αυτό το καλοκαίρι μια boho chic collection. Μακριά φορέματα, αέρινα τόπ, ψηλόμεσα παντελόνια και φανταστικά χειροποίητα κοσμήματα είναι μόνο κάποια από τα κομμάτια που θα μας ξετρελάνουν.

Αν λοιπόν νιώθει λίγο “χίπισσα”, αλλά, ταυτόχρονα, είσαι και “πριγκίπισσα”, τότε η επιλογή σου είναι μία: Helmi.

Την παρουσίαση αυτής της συλλογής η Helmi αποφάσισε να την κάνει με έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο: Την 1η Ιουλίου, στην καρδιά της πόλης, στην  πλατεία Αγίας Ειρήνης ηHelmi πάει… ZAF!

Ολόκληρη την μέρα και μέχρι αργά το βράδυ η καλοκαιρινή collection θα εκτίθεται στους χώρους του αγαπημένου café bar, ενώ η  Άννα Πρέλεβιτς και όλη η σχεδιαστική ομάδα τηςHelmi θα βρίσκονται, φυσικά, εκεί.

Όλα αυτά κάτω από τους ήχους των μουσικών επιλογών της  Άννας Αναστασίου (Pepper Radio) και με τη συνοδεία των υπέροχων cocktails του bar.

Info

Παρασκυή 1 Ιουλίου @22:00

ZAF: Πλατεία Αγίας Eιρήνης 8

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση