GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρίζει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς για 45 εκατομμύρια!

Η εταιρία παραχωρείται για μόλις 45 εκατομμύρια ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπολογίζονται σήμερα στα 25 εκατ ευρώ. Το ενδια...

Η εταιρία παραχωρείται για μόλις 45 εκατομμύρια ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπολογίζονται σήμερα στα 25 εκατ ευρώ.
Το ενδιαφέρον είναι ότι η Ευρωπαϊκή πλευρά είχε βαφτίσει «παράτυπες» 750 εκατ. ευρώ επιδοτήσεις που είχε λάβει ο ΟΣΕ και τις μετρούσε στο χρέος της εταιρίας βγάζοντας την προβληματική. Όμως δέχτηκαν να τα «ξεχάσουν» όλα και να διαγραφούν τα χρέη όταν θα έκλεινε η δουλεία με την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Στα χέρια της ιταλικής κρατικής εταιρεία Ferrovie Dello Stato Italiane έναντι 45 εκατ. ευρώ, περνά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς η συγκεκριμένη προσφορά, του μοναδικού υποψηφίου στον τελευταίο διαγωνισμό, έγινε αποδεκτή από το ΤΑΙΠΕΔ.
Το ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει ότι έλαβε υπόψη την θετική εισήγηση των συμβούλων ΤΟΥ έκανε αποδεκτή την προσφορά και ανακήρυξε την Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A. ως προτιμητέο επενδυτή για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Το ενδιαφέρον είναι ότι η Ευρωπαϊκή πλευρά είχε βαφτίσει «παράτυπες» 750 εκατ. ευρώ επιδοτήσεις που είχε λάβει ο ΟΣΕ και τις μετρούσε στο χρέος της εταιρίας βγάζοντας την προβληματική. Όμως δέχτηκαν να τα «ξεχάσουν» όλα και να διαγραφούν τα χρέη όταν θα έκλεινε η δουλεία με την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Τελικά έδωσαν την εταιρία για μόλις 45 εκατομμύρια ενω τα ταμειακά διαθέσιμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπολογίζονται στα 25 εκατ ευρώ.
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/07/45-2013-300.html#ixzz4EP3wvalx

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση