GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ εξαιρετικά στον κ. Πολάκη...

Σοφία Κορφιά Πολάκης: Η καραΞεφτίλα τσι Κρήτης.


Σοφία Κορφιά
Πολάκης: Η καραΞεφτίλα τσι Κρήτης.

2 σχόλια

  1. ΑΜ το ενδιαφέρον της Ντόρας για την διεξαγωγή της δίκης Siemens, μοιάζει με αυτό του Εσκομπάρ να δώσει τέρμα στα ναρκωτικά!


    Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ αναμένεται να δώσει αύριο, Πέμπτη, ο Αλέξης Τσίπρας.

    Ο πρωθυπουργός αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, απαντά στις ερωτήσεις του Αλέξη Παπαχέλα για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, για τον εκλογικό νόμο, τη συνταγματική αναθεώρηση, την αξιολόγηση και τα εργασιακά.

    Αγαπητοί Συριζαίοι το ΣΚΑΙ είναι κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας για αυτό πάει.......

    Αλλά τώρα καταλαβαίνετε το δούλεμα που σας ρίχνουν οι δικοί σας, σαν τον Πολάκη που μιλάει για βωθροκάναλα και τα μέσα σας που λένε τον ΣΚΑΙ κανάλι της Νέας Δημοκρατίας!

    Αν πίστευαν οι Πολάκηδες και λοιποί Συριζαίοι τα παραπάνω δεν θα πήγαιναν!

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, ΒΩΘΡΟΚΑΝΑΛΑ., ΠΑΡΕΠΙΤΠΟΝΤΩΣ!...ΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΡΑ ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ SIEMENS;;;

    Οι ερασιτεχνισμοί αλλά και η ύπαρξη εγκάθετων της Siemens και εντός της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την επ'αόριστο αναβολή της δίκης για την Siemens, έχουν και τις κωμικές εκφάνσεις τους!

    Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη, η κολλητή του φυγόδικου Χριστοφοράκου, ο γόνος της οικογένειας που η Siemens είχε τις πιο αγαστές και διαχρονικές σχέσεις, ανησυχεί για την μη διεξαγωγή της δίκης.

    Τα κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και ανασταίνει τα ζόμπι (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) σε όλα τα επίπεδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Μαξίμου υποτίμησε το (πρόβλημα ΕΚΑΣ) και τώρα τρέχει...

    Αυτή την στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει κάτω του 10% στις δημοσκόπησης..Οι ΑΝΕΛ εξαφανίζονται...

    Είναι ενδεικτικό ότι στη σχετική αναφορά του κ. Κατρούγκαλου (κατά την προχθεσινή κυβερνητική σύσκεψη), ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης παρενέβη λέγοντας πως δεν έχει νόημα από κάποιον που έπαιρνε 600 ευρώ να του κόβεις τα 200 ευρώ και να λες ότι θα του επιστρέφεις, εν είδει παροχών, 50 ευρώ των λογαριασμών ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ,ΕΝΦΙΑ και τι κάνουμε με αυτούς που μπορεί να μην έχουν καν ακίνητη περιουσία;;...

    Πάνω στη ζάλη της πρώτης αξιολόγησης υποτιμήσαμε τον αντίκτυπο που θα έχει η κατάργηση του ΕΚΑΣ ..χάσαμε όλες της κοινωνικές ομάδες, αν δεν τρέξουμε θα διαλυθούμε ως χάτρινος πύργος.. παρατηρεί κυβερνητικός παράγοντας..

    Ο ίδιος παράγοντας μάλιστα εισηγείται... φρενάρισμα στην επικοινωνιακή προβολή των θεσμικών πρωτοβουλιών (εκλογικός νόμος, Συνταγματικές αλλαγές) καθώς προέχουν τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα...Καλό το αφήγημα για δίκαιη ανάπτυξη και ανάταση της οικονομίας αλλά μέχρι να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει και κάπως να ζήσουν οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΥΤΟ ...ΘΑ ΠΆΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΆ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση