GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έστειλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε ανώτατο δικαστικό του Noor One!

Σε ελεγχόμενη έκρηξη του βιβλίου μέσα σε φάκελο που έστειλαν, αργά το μεσημέρι, άγνωστοι στην οικία δικαστικού στον Υμηττό, προχώρησαν ...


Σε ελεγχόμενη έκρηξη του βιβλίου μέσα σε φάκελο που έστειλαν, αργά το μεσημέρι, άγνωστοι στην οικία δικαστικού στον Υμηττό, προχώρησαν πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Ο δικαστικός που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση του Noor One, θεώρησε ύποπτο τον φάκελο με το βιβλίο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, που διαπίστωσαν ότι μέσα στο βιβλίο υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός και έτσι προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ήδη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ σημειώνεται ότι έως αυτή την ώρα καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση