GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο κιθαρίστας των 3 Doors Down, Matt Roberts

Στο πένθος βύθισε συγγενείς, φίλους και θαυμαστές η είδηση του θανάτου του κιθαρίστα Matt Roberts, ιδρυτικό μέλος της ροκ μπάντας 3 Doo...


Στο πένθος βύθισε συγγενείς, φίλους και θαυμαστές η είδηση του θανάτου του κιθαρίστα Matt Roberts, ιδρυτικό μέλος της ροκ μπάντας 3 Doors Down. Ο 38χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Wisconsin όπου βρισκόταν για τις ανάγκες μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης όπου ο Matt επρόκειτο να παίξει ζωντανά.
Μετά την πρόβα, ο άτυχος μουσικός επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, κάποιος κάλεσε τις αρχές νωρίς το πρωί της Κυριακής προκειμένου να αναφέρει ότι ένας άντρας είχε πέσει αναίσθητος στο διάδρομο του ξενοδοχείου.
Αστυνομία και πυροσβεστική, βρήκαν τον Roberts ήδη νεκρό.
Ο Matt Roberts αποχώρησε από τους 3 Doors Down το 2012, δηλώνοντας πως είχε προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα, τα οποία επιδεινώνονταν από το βαρύ πρόγραμμα της μπάντας με τις περιοδείες. Ο πατέρας του άτυχου μουσικού θεωρεί πολύ πιθανό πως ο θάνατος του γιου του οφείλεται σε συνταγογραφούμενα χάπια τα οποία φέρεται να πήρε σε υπερβολική δόση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση