GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσε η «χρυσή» αλλαγή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Αρούκα

Οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στους ομίλους του Europa League, με τον Τσόρι Ντομίνγκες να «σώζει» και πάλι τον Ολυμπιακό με γκολ στην παρ...


Οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στους ομίλους του Europa League, με τον Τσόρι Ντομίνγκες να «σώζει» και πάλι τον Ολυμπιακό με γκολ στην παράταση εναντίον της Αρούκα.

 Διαβάστε τι δήλωσε για το ματς και την κατάσταση στην ομάδα.

«Κανένας παίκτης δε μπορεί να πετύχει κάτι μόνος του, αλλά όλοι όσοι είναι στον πάγκο πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, αυτό προσπάθησα να κάνω. Οι εξέλιξη του αγώνα έφερε δύσκολες συνθήκες, αλλά πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος και έτσι έγινε. Αυτό είναι το τίμημα να είσαι σε μία μεγάλη ομάδα, έχεις πάντα την υποχρέωση να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες.

Το γκολ και την πρόκριση τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, αυτοί είναι που ξέρουν τι περνάμε, μετά στους συμπαίκτες μου και πάνω από όλους, στον κόσμο και στον πρόεδρό μας, που είναι πάντα δίπλα μας, στις καλές, αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

Αν το πιστέψουμε πραγματικά και μέσα από την δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται πίστη και σκληρή δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση