GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρίγκιπας Χάρι παρηγορεί την Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο

Μπορεί να μην έχει έλλειψη από γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι προσφέρει βοήθεια σε μια νέα που διατρέχει κίνδ...


Μπορεί να μην έχει έλλειψη από γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι προσφέρει βοήθεια σε μια νέα που διατρέχει κίνδυνο. Παρέχει έναν ώμο για να κλάψει η καλή του φίλη, Αθηνά Ωνάση μετά και το τραυματικό της διαζύγιο.
Το περιοδικό New Idea της Αυστραλίας, που παρουσιάζει το θέμα, αναφέρει πως η "χρυσή" κληρονόμος μετά τον τερματισμό του δεκαετή γάμου της με τον Alvaro de Miranda Neto (γνωστός και ως "Doda"), βρήκε παρηγοριά στον αγαπημένο γαλαζοαίματο φίλο της.
"Ο Χάρι γνωρίζει αρκετά χρόνια την Αθηνά. Είναι γνωστή στον διεθνή χώρο της ιππασίας και οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους", αναφέρει σχετικά η καλή "πηγή" Jessica Hay, πρώην συμμαθήτρια της Κέιτ Μίντλετον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση