GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινηματογραφική ληστεία τράπεζας με ομηρία στους Αμπελόκηπους

Τέσσερις άνδρες με πιστόλια και οπλοπολυβόλα εισέβαλλαν σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στους Αμπελόκηπους, στις 14.15 μετά το ...


Τέσσερις άνδρες με πιστόλια και οπλοπολυβόλα εισέβαλλαν σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στους Αμπελόκηπους, στις 14.15 μετά το μεσημέρι και κρατούσαν ομήρους για σχεδόν δύο ώρες οκτώ υπαλλήλους και πέντε πελάτες, πριν καταφέρουν να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια, αρπάξουν τα χρήματα και διαφύγουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοπλοι - που φορούσαν μάσκες πολιτικών προσώπων - μπήκαν τελευταίοι στην τράπεζα, ενώ μέσα υπήρχαν ελάχιστοι πια πελάτες. Με την απειλή όπλων ανάγκασαν τους υπαλλήλους να κατέβουν στο υπόγειο, όπου ήταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο κατάφεραν τελικά να ανοίξουν και άρπαξαν τα χρήματα που περιείχε, ενώ άδειασαν και τα ταμεία.

Όλη αυτή η διαδικασία διήρκεσε μέχρι τις 16.00 περίπου, οπότε οι ληστές αποχώρησαν και διέφυγαν, πιθανότατα με μοτοσικλέτες. 

Τότε μόνο οι υπάλληλοι κατάφεραν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, και αμέσως έγινε κινητοποίηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, οι οποίοι όμως έχουν γίνει άφαντοι. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που άρπαξαν οι τέσσερις ένοπλοι. 

Αυτή την ώρα, βρίσκονται στην τράπεζα αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις από τους παθόντες, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της ληστείας-θρίλερ.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η συγκεκριμένη ληστεία έχει «άρωμα» τρομοκρατίας για αυτό το λόγο έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική. 

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν γίνει τρεις προσαγωγές και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση