GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντι να πανηγυρίζουν, καλύτερα να το βουλώσουν...

Niki Vikou Αντι να πανηγυρίζουν ο Κοντονής, ο σύζυγος της Ντόρας κι οι άλλοι χρυσοκάνθαροι, μήπως έπρεπε να το βουλώσουν ή ακόμη καλύτ...


Niki Vikou

Αντι να πανηγυρίζουν ο Κοντονής, ο σύζυγος της Ντόρας κι οι άλλοι χρυσοκάνθαροι, μήπως έπρεπε να το βουλώσουν ή ακόμη καλύτερα να ζητήσουν συγνώμη από την Άννα κι όλους τους αθλητές που τους άφησαν να προετοιμαστούν χωρίς καμιά κρατική βοήθεια;

3 σχόλια

  1. ΒΡΕ ΚΟΝΤΟΝΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟ ...

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔ@ΡΧΙΔΙ@ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ … ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΘΑΝΑΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για τον Κούβελο των σκανδάλων της Ομοσπονδίας των Φιλίππων….

    Μιλάμε για τον ίδιο Κούβελο, των σκανδάλων των Μεσογειακών αγώνων, που δεν έγιναν ποτέ….

    Μιλάμε για τον ίδιο Κούβελο, που κατηγορήθηκε δημόσια, για το αδήλωτο 1.000.000 € που διέφυγε στο εξωτερικό…. (“στη συνέχεια είχε απαλλαγεί με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας, το οποίο έκρινε ότι δεν στοιχειοθετήθηκε επαρκώς το αδίκημα.”...Απίστευτη συγκάλυψη και απαλλαγή του επιβήτορα μιας αλόγας. )

    Μιλάμε για το ίδιον τον σώγαμπρο του Μητσοτακισμού, σύζυγο της Ντόρας, αρχη-ιερέα της Ντορο-φαυλο-κρατίας , τον φίλο του Μιζοφοράκου και όχι μόνον.
    Το Ολυμπιακό πνεύμα σήμερα, εκπροσωπείται στην χώρα μας από τους φίλους του Χριστοφοράκου…

    ΙΣΙ-ΔΩΡΑ “ομορφάντρα μου” από τότε που έμπλεξες με τους Ολυμπιακούς, τους Μεσογειακούς και κυρίως με τους Μητσοτακικούς, τα προσωπικά σου οικονομικά εισοδήματα και οι καταθέσεις σου, αυξάνουν παράξενα , με ρυθμούς και απλησίαστα παγκόσμια ρεκόρ….

    Σε κάθε περίπρωση, είτε μιλάμε για άτομο «Κούβελος» είτε για οργάνωση ΕΟΑ καλό είναι να πηγαίνουμε για γενική απολύμανση, διότι ο Ντορό-κοπριτό-σκυλισμός είναι μεταδοτικός και επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ολυμπιακό πνεύμα σήμερα, εκπροσωπείται στην χώρα μας από τους φίλους του του Μιζό-φοράκου της ΜΙΕΖΕΝΣ…(από μιζοαρπάχτρες , αγύρτες, ακαμάτηδες, ρεμπεσκέδες, επιβήτορες σαβουρό-κωλό-γριών του Κωλό-νακίου… )

    Προφανώς η «μαρμίτα» των Ολυμπιακών Αγώνων προσφέρει «δυνατές» απολαύσεις σε κάποιους…

    Μια ανεξέλεγκτη συμμορία στην ηγεσία της ΕΟΑ, που σκοπό είχε μόνο το φαγοπότι και τα θελήματα των ξεφτιλοαθάνατων , μια κλίκα που κοίταζει μόνο πώς να κάνει τις διεθνείς διασυνδέσεις – γνωριμίες δια ιδίων όφελος και μία προκλητική εγκατάλειψη των παιδιών μας στο έλεος των σπόνσορς και λοιπών.

    Οι αθλητές δοξάζουν την Ελλάδα φθηνά και οι "Αθλιοι"-αθλητό- παράγοντες την δυσφημούν και την ξευτιλίζουν με τις αρπαχτές των χοντρά.

    Στην Ελλάδα, αποκρύπτεται επιμελώς ότι η κατρακύλα της οικονομίας της χώρας ξεκινάει λίγα χρόνια πριν από τους "χρυσό"-φόρους Ολυμπιακούς του 2004 και κορυφώνεται σήμερα με τους μιζοαρπάχτρες στα ίδια περίπου δημοσυντήρητα πόστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση