GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το... ενάμισι πόδι στους ομίλους του Europa League ο Παναθηναϊκός

Από… τώρα στους ομίλους του Europa League ο Παναθηναϊκός!  Το τριφύλλι μετέτρεψε σε θρίαμβο το πρώτο παιχνίδι με την Μπρόντμπι, επικρ...


Από… τώρα στους ομίλους του Europa League ο Παναθηναϊκός! 

Το τριφύλλι μετέτρεψε σε θρίαμβο το πρώτο παιχνίδι με την Μπρόντμπι, επικράτησε 3-0 και πάει Δανία την άλλη Πέμπτη για να «σφραγίσει» και… τυπικά την πρόκριση και την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά σαλόνια. 

Οι πράσινοι «ξετύλιξαν»… υπέροχα την σωστή αποβολή του Κρόνε στο 33’ και την κατάλληλη στιγμή ο Μπεργκ (στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολάρα) άνοιξε το χορό στο «πάρτι» που στήθηκε στη Λεωφόρο. 

Όταν, δε, ο Ρόννου ανέτρεψε τον Ιμπάρμπο (50’) κι άφησε την ομάδα του με εννιά παίκτες, ξεκίνησε η… καταιγίδα. Με τον Λεντέσμα να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων και να σερβίρει εκπληκτικά στον… τρελοΣουηδό για το κερασάκι στην τούρτα (82’), την ώρα που είχαν χαθεί ένα «κάρο» ευκαιρίες για να ξεφύγει κι άλλο το σκορ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση