GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής στους εραστές του: Να μου φέρεστε σαν σκύλα

Μέγα ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει του Εργατικούς, ύστερα από την αποκάλυψη των ερωτικών περιπτύξεων του βουλευτή Κιθ Βέηζ με δύο άνδρες και...


Μέγα ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει του Εργατικούς, ύστερα από την αποκάλυψη των ερωτικών περιπτύξεων του βουλευτή Κιθ Βέηζ με δύο άνδρες και τις πιπεράτες… λεπτομέρειες από το ερωτικό τους παιχνίδι.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Sunday Mirror δημοσίευσε βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα όπου ο βουλευτής - και πρόεδρος της επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων -  πλήρωσε για τις υπηρεσίες των δύο συνοδών από την Πολωνία, τους είπε να φέρουν μαζί τους διεγερτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούν μεταξύ τους οι γκέι και απαγορεύτηκαν πέρσι στην Μεγάλη Βρετανία και προσφέρθηκε να πληρώσει για την κοκαΐνη.
Ο βουλευτής των Εργατικών – παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών – επικοινωνούσε τηλεφωνικά ή με γραπτά μηνύματα με τους δύο άνδρες, πολλές εβδομάδες πριν από το ραντεβού, στις 27 Αυγούστου.
Σε αυτά παρουσιάζονταν ως Τζιμ, πωλητής πλυντηρίων. Κάποια στιγμή ένας από τους δύο Πολωνούς ζιγκολό τον αναγνώρισε και επικοινώνησε με τη βρετανική εφημερίδα.
Οι ίδιοι κατέγραψαν κρυφά το ερωτικό τους ραντεβού με τον Βαζ, που έγινε σε διαμέρισμα του βουλευτή στο Λονδίνο. Από το υλικό, η εφημερίδα δημοσίευσε ένα καρέ που φαίνεται ο Βαζ να στέκεται δίπλα σε έναν από τους δύο εραστές του.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο, ο βουλευτής ακούγεται να παραπονιέται ότι του φέρονται «σαν να είναι σκύλα (bitch)». Ένας από τους δύο συνοδούς του απαντά ότι δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να σου φέρονται σαν σκύλα και τότε ο Βαζ τον παρακαλεί: «Δείξε μου, δείξε μου».
Μετά από όλα αυτά, ο Βέηζ παραιτήθηκε τόσο από πρόεδρος της επιτροπής όσο και από βουλευτής, παρά το γεγονός ότι το κόμμα του τον υποστήριξε. Μάλιστα ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, υποστήριξε ότι το τι κάνει στο κρεβατι του είναι "προσωπικό του θέμα" και δήλωσε ότι δεν σκόπευε να τον διώξει από το κόμμα.
Λίγο αργότερα, ο Βαζ έκανε την πρώτη εμφάνισή του χαμογελαστός και - έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του - δήλωσε αινιγματικά: "Εκείνοι που ζητούν από άλλους να λογοδοτήσουν είναι οι υπεύθυνοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση