GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασαν κατά Τόσκα-Κωνσταντινέα οι κάτοικοι της Καλαμάτας

Ξέσπασαν οι κάτοικοι της Καλαμάτας όταν είδαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντιν...


Ξέσπασαν οι κάτοικοι της Καλαμάτας όταν είδαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα να επισκέπτονται τις περιοχές που επλήγησαν από την φονική κακοκαιρία.

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τη μη υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων αλλά και για το γεγονός ότι έμειναν αβοήθητοι από τις αρμόδιες αρχές.

«Μας έπνιξε, μας έπνιξε» φώναζαν κάτοικοι.

«Ήρθατε με τα κουστούμια, ενώ έπρεπε να έρθετε με φτυάρι» τους φώναζε μια γυναίκα.
Πάντως, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Νίκος Τόσκας δήλωσε πως άκουσε τα προβλήματα των πληγέντων και διέψευσε κατηγορηματικά τα περί αποδοκιμασιών προς το κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε την πόλη. Όπως ανέφερε, οι κάτοικοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον δήμαρχο της πόλης ο οποίος απέφυγε να εμφανισθεί και να παραστεί στις επαφές του κυβερνητικού κλιμακίου με τους πληγέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση