GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί: Αυτά είναι τα έγγραφα του διαζυγίου

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 19 Σεπτεμβρίου και εμείς σας παρουσιάζουμε τα εν λόγω έγγραφα. Γιατί η Αντζελίνα Τζολ...


Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 19 Σεπτεμβρίου και εμείς σας παρουσιάζουμε τα εν λόγω έγγραφα.
Γιατί η Αντζελίνα Τζολί θέλει να χωρίσει μετά από μόλις 2 χρόνια γάμου;
Στα δικαστικά έγγραφα της εντεκασέλιδης αίτησης διαζυγίου, επικαλείται αγεφύρωτες διαφορές, ως τον λόγο του διαζυγίου και ζητά την πλήρη φυσική επιμέλεια των έξι παιδιών του ζευγαριού, και κοινή νομική επιμέλεια. Δεν θέλει να της δώσει διατροφή ο Μπραντ Πιτ για τα παιδιά τους που είναι ο 15χρονος Μάντοξ, ο 12χρονος Παξ, η 11χρονη Ζαχάρα, η 10χρονη Σιλό και τα 8χρονα δίδυμα Βιβιεν και Νοξ.











Φήμες αναφέρουν ότι μία από τις αιτίες του χωρισμού τους ήταν η διαφωνία της με τον σύζυγό της στα ζητήματα ανατροφής των παιδιών. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Τζολί βαρέθηκε να βλέπει τον Πιτ να καταναλώνει αλόγιστα κάνναβη και αλκοόλ και να μην μπορεί να διαχειριστεί το θυμό του, καταλήγοντας συχνά σε ξεσπάσματα.
Τελικά μήπως υπάρχει τρίτο πρόσωπο;
Eδώ και καιρό λέγεται ότι μπήκε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και πως η Αντζελίνα ανακάλυψε μέσω ιδιωτικού ντετέκτιβ ότι ο Μπραντ την απατά με τη συμπρωταγωνίστριά του στη νέα του ταινία, την Μαριόν Κοτιγιάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση