GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνάντηση του Τσίπρα με τον αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ρωσίας – ΦΩΤΟ

Τον αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αρκάντι Ντβορκόβιτς συνάντησε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στις εγκαταστάσεις της Δ...


Τον αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αρκάντι Ντβορκόβιτς συνάντησε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Υπενθυμίζουμε ότι η Ρωσία είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση.

1 σχόλιο

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    «Δεν υπάρχει άλλη λύση μέχρι στιγμής»
    ‘’Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε χρήματα σε κανέναν’’
    Το μήνυμα της Μόσχας στην Αθήνα: Βρείτε τα με τους δανειστές σας
    Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να συμφωνήσει με τους πιστωτές της για τους νέους όρους των δανειακών πληρωμών και να συνεχίσει τις δομικές μεταρρυθμίσεις, δήλωσε στο ρωσικό δορυφορικό δίκτυο «Ρωσία-24» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και εκπρόσωπος της Ρωσίας στην Τράπεζα Ανάπτυξης των BRICS Σεργκέι Στορτσάκ.
    Όπως μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΣΣ, ο κ. Στορτσάκ είπε επιλέξει: «Εκτός από τις προσπάθειες να βρει έναν συμβιβασμό με τους δανειστές, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής άλλη λύση (για την Ελλάδα). Η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος είναι η συνέχιση εκείνων των δομικών μεταρρυθμίσεων, τις οποίες ανέπτυξαν οι Αρχές της Ελλάδας και κατά την υλοποίηση των οποίων βασίζονται στους πολίτες της χώρας».
    Κατά τη γνώμη του Ρώσου αξιωματούχου, η απώλεια της υποστήριξης της ελληνικής κυβέρνησης από την πλευρά των φορολογουμένων πολιτών θα σημάνει την αποτυχία των δομικών μεταρρυθμίσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση