GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Ολλανδοί έκαναν γραμματόσημο το διασημότερο μοντέλο τους!

Τα ολλανδικά ταχυδρομεία, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν γραμματόσημα με πρωταγωνίστρια την Doutzen Kroes, παγκοσμίως διάσημη από τις πα...


Τα ολλανδικά ταχυδρομεία, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν γραμματόσημα με πρωταγωνίστρια την Doutzen Kroes, παγκοσμίως διάσημη από τις πασαρέλες της Victoria's Secret.
Ποζάροντας με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος ή ακόμα και με μαγιό, το 31χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Ολλανδία θα μπορεί κανείς να δει σε δέκα διαφορετικά γραμματόσημα που όμως προορίζονται για την αλληλογραφία εντός της χώρας.



Τα γραμματόσημα, στα οποία η Kroes, απεικονίζεται μεταξύ άλλων και σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες με την υπογραφή του φωτογράφου και σκηνοθέτη από την Ολλανδία Άντον Κόρμπιν θα μπορούν να τα αποκτήσουν οι συλλέκτες και όχι μόνο από την Δευτέρα.
«Συνήθως βλέπω τις φωτογραφίες μου σε περιοδικά και σε αφίσες. Οι φωτογραφίες υπό τη μορφή γραμματοσήμων έχουν διαφορετικές απαιτήσεις προκειμένου να στείλουν δυνατό μήνυμα» ανέφερε το μοντέλο σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε σήμερα.
Πηγή:lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση