GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι έγκυος αλλά… από ποιον;

Η διάσημη γαλλίδα ηθοποιός είναι – σύμφωνα με όλα τα ξένα ταμπλόιντ μέσα – η πέτρα του σκανδάλου, το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στ...


Η διάσημη γαλλίδα ηθοποιός είναι – σύμφωνα με όλα τα ξένα ταμπλόιντ μέσα – η πέτρα του σκανδάλου, το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί και οδήγησε το ζευγάρι στο διαζύγιο.
Σήμερα, μία αποκάλυψη τους γαλλικού σκανδαλοθηρικού περιοδικού Closer που αναδημοσίευευ η βρετανική Mirror, ανάβει ακόμα μεγαλύτερες φωτιές: Η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι 6 μηνών  έγκυος και μάλιστα αναμένεται να γεννήσει τον... Δεκέμβριο.
Το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι φυσικά αν το παιδί έχει καμμιά σχέση με τον Μπραντ Πιτ. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα αν σκεφτεί κανείς ότι η Κοτιγιάρ -  η οποία κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της ως Εντίθ Πιαφ το 2007, στην ταινία «Ζωή σαν τριαντάφυλλο - περιμένει το δεύτερο παιδί της από τον επίσης ηθοποιός σύζυγός της, Γκιγιόμ Κανέ, με τον οποίο είναι μαζί από το 2007.

Πηγές από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού δηλώνουν ότι οι δυό τους  είναι πολύ ευτυχισμένοι και δεν θέλουν καν να ακούνε τις φήμες και ότι ποτέ η Κοτιγιάρ δεν είχε ερωτική εξωσυζυγική σχέση με τον Πιτ.
Από την άλλη, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη "αγεφύρωτες διαφορές¨ με τον σύζυγό της και αφού έβαλε ντέτεκτιβ για να παρακολουθήσει τον Πιτ και να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στα αυτιά της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση