GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ MEGA;

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΚΚΕΤΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ MEGA; Δυστυχώς, φαίνεται πως έπεσε η αυλαία στα δελτία ειδήσεων του Mega, καθώς αυτό που π...


ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΚΚΕΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ MEGA;

Δυστυχώς, φαίνεται πως έπεσε η αυλαία στα δελτία ειδήσεων του Mega, καθώς αυτό που παρουσίασε σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, η κ. Μαρία Σαράφογλου, ήταν -κατά πάσα πιθανότητα- το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο του σταθμού.
Σύμφωνα με το aixmi.gr, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του «Μεγάλου Καναλιού» -μεταξύ αυτών και όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες- έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, η οποία κοινοποιήθηκε σήμερα. Έτσι, από αύριο δεν θα υπάρχει κανένας διαθέσιμος να παρουσιάσει δελτίο -οποιοδήποτε δελτίο.
Επίσχεση εργασίας, σημειωτέον, έχουν κάνει και οι τεχνικοί, η οποία αναμένεται κατά πληροφορίες να ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα.
Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως κλείνουν 27 χρόνια πορείας, στα οποία ο ενημερωτικός τομέας του Μega κυριάρχησε, καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Σίγουρα είμαστε αλληλέγγυοι σε όλους του εργαζόμενους. Ας όψονται, όμως, κάποιοι ιθύνοντες του καναλιού και κάποιοι μεγαλο-δημοσιογράφοι, οι οποίοι, με την πολιτική που ακολούθησαν, πήραν στο λαιμό τους όλους αυτούς που δεν έφταιξαν σε τίποτε. Σε τίποτε!..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση