GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μεγάλο τείχος» στo Καλαί υψώνει η Βρετανία!

Ένα τείχος ύψους 4 μέτρων πρόκειται να υψώσει η Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές από τον καταυλισμό του...

Ένα τείχος ύψους 4 μέτρων πρόκειται να υψώσει η Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές από τον καταυλισμό του Καλάι στη Γαλλία.

Στο δρόμο διπλής κυκλοφορίας που οδηγεί στην Σήραγγα της Μάγχης υπάρχει ήδη φράκτης και μέτρα ασφαλείας, που δεν έχουν όμως σταματήσει όσους προσπαθούν να επιβιβαστούν λαθραία σε φορτηγά με προορισμό τη Βρετανία.

Έτσι τώρα η Βρετανία υψώνει τώρα και τείχος εντός των συνόρων της, το οποίο θα είναι κατασκευασμένο από λείο τσιμέντο για να μην σκαρφαλώνεται εύκολα,. Θα βάλει μάλιστα και λουλούδια και φυτά στη μία μεριά για να μην μοιάζει άσχημο, αν και από πίσω του θα κρύβει την ασχήμια της μη εύρεσης λύσης στη μεγαλύτερη κρίση των ημερών μας, την προσφυγική.

Το «μεγάλο τείχος του Καλαί» θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του χρόνου κι αναμένεται να κοστίσει 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π Η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΥΣΗ" (ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΛΛΙΣ)ΤΩΡΑ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΙΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ "ΚΑΗΜΕΝΩΝ" ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ ΗΤΑΝ..ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση