GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβάτες αεροπλάνου ταξίδευαν δίπλα σε ένα... πτώμα

Μια 50χρονη άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια πτήσης, έπειτα από δική της παράλειψη να λάβει την κατάλληλη φαρμακευτική αγω...


Μια 50χρονη άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια πτήσης, έπειτα από δική της παράλειψη να λάβει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Η γυναίκα υπέφερε από διαβήτη και είχε ξεχάσει τα φάρμακά της στις αποσκευές.
Η άτυχη γυναίκα, πέθανε 45 λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους της Azur Air το οποίο πραγματοποιούσε την πτήση από την Αττάλεια της Τουρκίας στη Μόσχα. Μετά το συμβάν, το προσωπικό του Boeing 757 έσπευσαν για βοήθεια αλλά ελάχιστα μπορούσαν να κάνουν μιας και το θύμα δεν διέθετε τη συσκευασία ινσουλίνης.
Όπως ανέφερε σε μέσα της Ρωσίας ο σύζυγος της 50χρονης, η γυναίκα του δεν πήρε μαζί της στην καμπίνα τα φάρμακα γιατί είχε κάνει ένεση ινσουλίνης μια ώρα πριν την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο.

 
Οι αεροσυνοδοί αποφάσισαν να τοποθετήσουν το άψυχο σώμα στο διάδρομο του αεροσκάφους, να το σκεπάσουν με μια κουβέρτα και να το αφήσουν εκεί έως ότου φτάσουν στον προορισμό τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση