GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωρίστε την γλυκιά και σέξι κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Τον Στίβεν Σπίλμπεργκ τον γνωρίζετε, κυρίως μέσα από τις ταινίες του. Είναι ένας από τους αναγνωρίσιμους σκηνοθέτες, έχει βάλει την υπο...


Τον Στίβεν Σπίλμπεργκ τον γνωρίζετε, κυρίως μέσα από τις ταινίες του. Είναι ένας από τους αναγνωρίσιμους σκηνοθέτες, έχει βάλει την υπογραφή του σε μερικά από τα διαμαντάκια της 7ης τέχνης (Τα Σαγόνια του Καρχαρία (1975), Ε.Τ. ο Εξωγήινος (1982), Τζουράσικ Παρκ (1993), Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν (1998)) και προσκυνά μπροστά του όλη η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ.
Μήπως ήρθε η ώρα όμως να ανανεώσουμε τις εικόνες μας με κάτι φρέσκο, όμορφο αλλά εξίσου Σπιλμπερικό; Να γνωρίσει το κοινό τη σάρκα εκ της σαρκός του, το μικρότερο από τα επτά παιδιά του (βιολογικά και υιοθετημένα), την κόρη του από το γάμο του με την ηθοποιό Kate Capshaw. Η 19χρονη Destry Allyn Spielberg ήρθε στη ζωή για να βρίσκεται μπροστά από την κάμερα - σε αντίθεση με τον διάσημο μπαμπά της- καθώς όπως αποκάλυψε το E! News, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων DT Model Management και είναι έτοιμη να γεμίσει τα social media με φωτογραφίες με το παιχνιδιάρικα σέξι πρόσωπό της.
Εκτός από τις επαγγελματικές πόζες, η Destry Allyn ανεβάζει στο Instagram και πόζες από την προσωπική της ζωή που είναι ενδιαφέρουσες μιας και αφορά στην πολύχρωμη και δραστήρια ζωή μιας νεαρής με όνομα και οικονομική άνεση.









 




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση