GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σκληρή γραμμή του Σόιμπλε για το Brexit

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έθεσε μια σκληρή γραμμή στις συνομιλίες όσον αναφορά το διαζύγιο της ΕΕ με τη Βρεταν...


Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έθεσε μια σκληρή γραμμή στις συνομιλίες όσον αναφορά το διαζύγιο της ΕΕ με τη Βρετανία για θέματα από τις φορολογικές ελαφρύνσεις, μέχρι το κόστος της εξόδου, διαλύοντας τις ελπίδες της Ντάουνινγκ Στριτ πως το Βερολίνο θα μαλακώσει τη στάση της Ευρώπης στην αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από το μπλοκ.

Η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, έχει ήδη στρέψει το βλέμμα της στη Γερμανία, μια χώρα εξαγωγέας προς το Ηνωμένο Βασίλειο, για να μετριάσει τα Γαλλικά αιτήματα που εστιάζουν στο ότι η Βρετανία πρέπει να «πληρώσει ένα τίμημα» για την απόφασή της να φύγει.

Αλλά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε στους Financial Times ότι, ακόμη και μετά το Brexit, το Ηνωμένο Βασίλειο θα δεσμεύεται από φορολογικούς κανόνες που θα το περιορίζει από τη χορήγηση κινήτρων για να κρατήσει τους επενδυτές στη χώρα και θα έχει επίσης να αντιμετωπίσει τους λογαριασμούς του προϋπολογισμού της ΕΕ για περισσότερο από μια δεκαετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση