GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες και βίντεο από τα επεισόδια στο hot spot της Χίου

Επεισόδια με πρωταγωνιστές ομάδα μεταναστών σημειώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στον καταυλισμό της Σούδας, λίγο μακρύτερ...


Επεισόδια με πρωταγωνιστές ομάδα μεταναστών σημειώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στον καταυλισμό της Σούδας, λίγο μακρύτερα από το κέντρο της πόλης της Χίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες διέρρηξαν κατάστημα της περιοχής μέσα από το οποίο πήραν μεγάλη ποσότητα βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Λίγα λεπτά αργότερα επικράτησε το αδιαχώρητο αφού ξεκίνησε η εκτόξευση μέσα από τον καταυλισμό προς τα σπίτια της περιοχής. Ανάστατοι οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντικρίζοντας έκπληκτοι τους δράστες να στοχεύουν προς τα σπίτια τους και να πετάνε τα πυροτεχνήματα.

Στο σημείο, γράφει το politischios.gr επικράτησε αναταραχή με την Αστυνομία έχει αποκλείσει όλους τους γύρω δρόμους και τα ΜΑΤ να έχουν κλείσει τις εισόδους προς τον καταυλισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση