GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντρου Μπάριμορ με... "ότι να'ναι" look στη παραλία

Νωρίτερα εντός του μήνα, η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε τη νέα της σιλουέτα αφού έχασε τουλάχιστον 10 κιλά. Οπότε η 41χρονη ηθοποιός ένιωσε...


Νωρίτερα εντός του μήνα, η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε τη νέα της σιλουέτα αφού έχασε τουλάχιστον 10 κιλά. Οπότε η 41χρονη ηθοποιός ένιωσε άνετα να αποκαλύψει το σώμα της δημόσια, φορώντας ένα μαγιό -που περισσότερο θυμίζει εσώρουχο -, σε μαγευτικό θέρετρο.
Η ηθοποιός, πέρασε χαλαρές στιγμές ξεκούρασης και αναζωογόνησης μαζί με φίλους, στο Tulum του Μεξικό όπου εκτός από τη θάλασσα εξασκήθηκε στη γιόγκα και σε κούρες ομορφιάς. "Έχω γίνει πολύ πειθαρχημένη και το μόνο που έκανα ήταν να κλαίω και να ονειρεύομαι πίτσα. Ακόμη κλαίω και ονειρεύομαι πίτσα", λέει η ίδια για τα κιλά που κατάφερε να χάσει και συνεχίζει "Γυμνάζομαι σαν τρελή για να επαναφέρω το σώμα μου στα κιλά που είχα πριν την εγκυμοσύνη".
Η ηθοποιός μπορεί να πήρε διαζύγιο τον περασμένο Αύγουστο, παρόλα αυτά λέει ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της για χάρη των δύο τους κοριτσιών, 4 και 2 ετών αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση