GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καίγεται» η Σταντάρ και περιμένει τον Παναθηναϊκό

Μπλεγμένη η υπόθεση πρόκριση για την Σταντάρ Λιέγης, η οποία υποδέχεται τον αδιάφορο Αγιαξ (22:05). Οι Βέλγοι είναι εκ των πραγμάτων αν...


Μπλεγμένη η υπόθεση πρόκριση για την Σταντάρ Λιέγης, η οποία υποδέχεται τον αδιάφορο Αγιαξ (22:05). Οι Βέλγοι είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να έχουν το… αυτί του και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Θέλτα. Κι αυτό διότι για να προκριθούν στην επόμενη φάση θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τους Ισπανούς, ενώ θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για τους «32» και στην περίπτωση που τα δύο ματς έρθουν «Χ». Αν και οι δύο ομάδες χάσουν ή κερδίσουν ταυτόχρονα, τότε όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων.
Σε ένα τόσο κρίσιμο ματς δεν λείπουν και τα προβλήματα. Στους απόντες οι τιμωρημένοι Φάι, Αντράντε και Μπελφοντίλ. Επίσης, ο ανέτοιμος Ντοσεβί.
Το ευχάριστο για τη Σταντάρ, είναι ότι απέναντί της θα βρεθεί μια ομάδα χωρίς κίνητρο και με πολλές αλλαγές. Όσο μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο όταν μιλάμε για τον Αγιαξ των πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών που πάντα θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν θέση στην ενδεκάδα.
Υπό αυτή τη λογική, εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί αλλά δεν πήγε στο Βέλγιο ο Σινγκράφεν όπως και ο τραυματίας Σάντσες. Εκτός για τον ίδιο λόγο και ο Σένε ενώ θα ξεκουραστεί ο Τραορέ. Επιστρέφει ο Ελ Γκάζι, ο οποίος είχε τιμωρηθεί λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.
Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Σταντάρ Λιέγης – Αγιαξ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση