GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισραήλ: Τον Αμερικανό πρέσβη για εξηγήσεις κάλεσε ο Νετανιάχου

Με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θα συναντηθεί απόψε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Ισραήλ Ντάνιελ Σαπίρο, ανακοίνωσε το Στέι...


Με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θα συναντηθεί απόψε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Ισραήλ Ντάνιελ Σαπίρο, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο των ισραηλινών αντιδράσεων για την αποχή των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εναντίον της εποικιστικής δραστηριότητας του Ισραήλ.

Οι απεσταλμένοι άλλων 10 κρατών έχουν κληθεί για εξηγήσεις στο υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ. Πρόκειται για τους πρεσβευτές 10 εκ των 14 χωρών που ενέκριναν το ψήφισμα και έχουν πρεσβείες στο Ισραήλ: της Βρετανίας, της Κίνας, της Ρωσίας, της Γαλλίας, της Ιαπωνίας, της Ουρουγουάης, της Ισπανίας, της Ουκρανίας και της Νέας Ζηλανδίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση