GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτροχιάστηκε τρένο στη Νέα Υόρκη - Πάνω από 70 τραυματίες

Αμαξοστοιχία του προαστιακού σιδηροδρόμου εκτροχιάστηκε σήμερα το πρωί στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ...


Αμαξοστοιχία του προαστιακού σιδηροδρόμου εκτροχιάστηκε σήμερα το πρωί στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τουλάχιστον 76 άνθρωποι, σύμφωνα τον απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η πυροσβεστική.

Το τρένο της εταιρείας Long Island Rail Road (LIRR) έπεσε γύρω στις 08.30 τοπική ώρα (15.30 ώρα Ελλάδας), σε ώρα αιχμής, στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του τερματικού σταθμού Ατλάντικ που βρίσκεται στην καρδιά του Μπρούκλιν.

«Έχουν αναφερθεί 76 ελαφρά τραυματίες στο σημείο του εκτροχιασμού στο Atlantic Terminal στο Μπρούκλιν», ήταν το μήνυμα που έστειλε στο Twitter η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης, λίγο αφότου είχε δώσει έναν πρώτο απολογισμό που έκανε λόγο για 37 ελαφρά τραυματίες.

Πολλοί επιβάτες, που μίλησαν στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο New York 1, περιέγραψαν ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και ότι ετοιμάζονταν να αποβιβαστούν όταν η αμαξοστοιχία τραντάχτηκε, με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω πολλοί επιβάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση