GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάρωσε τον Ατρόμητο η Κέρκυρα, "προσγείωσε" τον Πανιώνιο ο ΠΑΣ

Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Κέρκυρα, που συνέτριψε με 4-1 εκτός έδρας τον Ατρόμητο, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι αγωνιζόταν μ...


Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Κέρκυρα, που συνέτριψε με 4-1 εκτός έδρας τον Ατρόμητο, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 9 παίκτες από το 66'.

Οι Φαίακες απέσπασαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς χάρη στα τέρματα του Επστάιν στο 4ο λεπτό του αγώνα, το αυτογκόλ του Λαζαρίδη στο 64΄, και τα γκολ του Ντουάλα στο 79΄ και του Γεωργακόπουλου στο 87΄.

Οι Περιστεριώτες, που μείωσαν με κεφαλιά του Φυτανίδη στο 82΄, έμειναν με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου λόγω αποβολής του Κεϊτά με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στο 66' αποβλήθηκε και ο Γκουγκούδης επίσης με δεύτερη κίτρινη.

Σε άλλο ματς για τη 16η αγωνιστική της Super League, σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι-οφ της Super League έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο... χωράφι των Ζωσιμάδων.

Το γκολ του Μιχαήλ στο 18ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση και υποχρέωσε τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη τους ήττα μετά από οκτώ αγώνες πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση