GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίνι διακοπές στο Πήλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μίνι διακοπές στο Πήλιο, μακριά από τα προβλήματα της Αθήνας και της πολιτικής, έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτ...


Μίνι διακοπές στο Πήλιο, μακριά από τα προβλήματα της Αθήνας και της πολιτικής, έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του.

Ο κ. Μητσοτάκης διάλεξε ένα ξενοδοχείο-αρχοντικό στην Πορταριά για την ολιγοήμερη ανάπαυση του ίδιου και μελών της οικογένειάς του, απ’ όπου επισκέφθηκε και το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου στις Αγριόλευκες. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΝΔ απόλαυσε καταβάσεις στις στρωμένες με άφθονο και εξαιρετικής ποιότητας χιόνι, πίστες του Πηλίου.

Στην συντροφιά του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας, Γιώργος Καλτσογιάννης, που είναι και πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου.

Προτού αναχωρήσει σήμερα για την Αθήνα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε μια σύντομη στάση στον Βόλο, όπου συναντήθηκε με τον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο και στελέχη του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση