GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EKTAKTO: Απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν!

Εκτάκτως οδηγήθηκε το ρωσικό αεροσκάφος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σε «εκτεταμένη επισκευή και τεχνικό έλεγχο» καθώς ανακαλύφθηκαν σα...

Εκτάκτως οδηγήθηκε το ρωσικό αεροσκάφος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σε «εκτεταμένη επισκευή και τεχνικό έλεγχο» καθώς ανακαλύφθηκαν σαφείς ενδείξεις που αναφέρουν κίνδυνο για την ζωή του Ρώσου προέδρου ή άλλων μελών της κυβέρνησης της Ρωσίας, σε κάποια από τις πτήσεις τους στο εξωτερικό.

Το αεροσκάφος τύπου Il-96-300, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά για τις υπερπόντιες επισκέψεις από τον Β.Πούτιν είχε βαθουλώματα στην αριστερή πτέρυγα καθώς και βλάβη στο σταθεροποιητή πτήσης .

«‘Απλά υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας για τα εξέχοντα πρόσωπα του κράτους, όσον αφορά τη συντήρηση και την ασφάλεια τους» , δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν .

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα προκαλούσε πραγματικά σοβαρό ζήτημα στην αξιοπιστία και την ασφάλεια της ρωσικής ομοσπονδίας, αναφέρουν έγκυρες πηγές στο Κρεμλίνο.

« Η συντήρηση των μηχανημάτων στα αεροσκάφη, ειδικά στην ειδική ιπτάμενη ομάδα, που χρησιμοποιείται από τον αρχηγό του κράτους,καθώς και στα εξαρτήματα βέβαια όλα υπόκεινται σε ειδικό έλεγχο, αυξάνοντας την υποχρέωση τήρησης των επιθεωρήσεων και ούτω καθεξής, καθώς όλες αυτές οι διαδικασίες εκτελούνται ..», δήλωσε Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο τόνισε ότι ο «τεχνικός έλεγχος» δεν έχει σχέση με τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά σίγουρα …για αυτό πρόκειται.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, ο Ρώσος πρόεδρος πέταξε με αυτό το αεροσκάφος κατά τη σύνοδο κορυφής της G20 στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και στο Βερολίνο για μια συνάντηση των αρχηγών κρατών τον Οκτώβριο.

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η επισκευή δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμα του προέδρου, καθώς υπάρχει ένα άλλο πανομοιότυπο αεροσκάφος για αυτήν την δουλεία .

Οι συνεχείς όμως δολοφονίες Ρώσων πρεσβευτών και η πτώση στην θάλασσα του αεροσκάφους με την ρωσική στρατιωτική μπάντα πρόσφατα έχει κινητοποιήσει τους υπεύθυνους οι οποίοι λαμβάνουν αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας στην Ρωσία στον ύψιστο βαθμό , ειδικά όσον αφορά τον Ρώσο πρόεδρο που αποτελεί στόχο άλλωστε πολλών ξένων μυστικών υπηρεσιών.
πηγή: http://www.pentapostagma.gr

2 σχόλια

  1. Αν είμαστε λέει μια κανονική χώρα την εποχή αυτή θα είχαμε λύσης για όλα...

    Όμως είμαστε ένα μπουρδέλο του δρόμου με την Ελλάδα ως μια φαφούτα γρια πουτάνα με λιγδιασμένους νταβατζήδες που περιμένουν να κάνει μια φτωχόβίζιτα για να της τα πάρουν για να τρέξουν να πάρουν την δόση τους...

    Όλα εδώ μένουν τα γραφόμενα σε υπόγεια σαιτ.. έγραφα ότι αυτό που γίνετε με τους απόγονους του ΧΊΤΛΕΡ αν δεν σταματήσει ΑΚΌΜΑ και αν δεν μπουν δασμοί η ανθρωπότητα οδηγείτε σε άθλιες κατάστασης..

    Και έρχεται σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ η τρελό κουνάβι και να πει ΕΥΘΑΡΣΟΣ ακούστε Γερμανοί δεν θα κατασκευάζετε BMW, Daimler (Mercedes Benz) και Volkswagen στο Μεξικό και θα πουλάτε στης ΗΠΑ ,εγω θα βάζω δασμούς 35%..Όχι εργοστάσια στο Μεξικό με εξευτελιστικές τιμές παραγωγής και να θέλετε την αγορά τον ΗΠΑ για να πουλήσετε !!!..

    Όμως δεν σταματά εκεί το παιγνίδι έχομε και το Αγγλικό Brexit με την Τερέζα Μέι να τους λέει ΚΑΘΑΡΆ θα κάνω όλη την Αγγλία φορολογικό παράδεισο ΚΑΙ ΕΓΏ δεν είμαι η φαφούτα πουτάνα η Ελλάδα να με απειλείτε...

    Τι βλέπετε με τα παραπάνω; ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΞΑΝΆ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...Σήμερα κάνουν απελπισμένες προσπάθειες οι Βρυξέλλες για να δείξουν ότι αντέξουν, έβγαλαν πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου τον Ιταλό συνεργάτη του Μπερλουσκόνι..ποιος είναι πρόεδρος της Ε.Κ.Τ ο Ιταλός Μάριο Ντράγκι => ΞΑΝΆ ΠΆΛΙ ΧΊΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΊΝΙ !!!!
    Αν αρθούν και τα εμπάργκο της Ρωσίας και σχηματιστεί ένα μέτωπο ΗΠΑ--ΑΓΛΛΙΑΣ--ΡΩΣΙΑΣ ...Η Γερμανία θα πλήρωση ακριβά την αδιαλλαξία της Μέρκελ και του απόγονου τον ΝΑΖΊ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε...ΤΟ ΠΆΡΤΙ ΤΕΛΕΊΩΣΕ...

    Αν θα δείτε όλοι οι Γερμανοτσολιάδες της χώρας που επί Ομπάμα έκαναν ΌΤΙ γουστάρανε κλαίνε που δεν βγήκε η Χίλαρι διότι ξέρουν ότι υπαρχή ουρά ΤΟ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΛΆ...

    Ο Σύριζα παίζει καθυστερήσεις γνωρίζοντας ΌΤΙ όλα είναι ρευστά , η αξιολόγηση είναι θέμα της ΠΛΑΚΑΣ πλέον άλλοι παπάδες ήλθανε και αλλά χαρτιά κρατάνε ώστε να πάρει ΘΈΣΗ...

    Υ.Γ ..ΚΆΛΟ ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΚΩΛΟΓΕΡΜΆΝΙΑ...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ο καλός Θεός ( δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τους άθεους ; ) δεν μας φύλαξε από τον φασισμό του Σύριζα!
    Τελικά ο καλός Θεός ( δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τους άθεους ; ) δεν μας φύλαξε από τον φασισμό του Σύριζα!
    Τελικά ο καλός Θεός ( δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τους άθεους ; ) δεν μας φύλαξε από τον φασισμό του Σύριζα!
    Τελικά ο καλός Θεός ( δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τους άθεους ; ) δεν μας φύλαξε από τον φασισμό του Σύριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση