GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «Κυρία της νύχτας» ποζάρει...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ ΠΡΩΤΟΣ σου αποκάλυψα πως η ζηλευτή «Κυρία της νύχτας» αφού μας… έκλεψε το καλ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
ΠΡΩΤΟΣ σου αποκάλυψα πως η ζηλευτή «Κυρία της νύχτας» αφού μας… έκλεψε το καλοκαίρι στο θερινό GazArte πρόκειται να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία της στο θέατρο «Κιβωτός» με γερές αλλαγές στην διανομή, πρώτος σου «πρόδωσα» ότι στην διανομή «έκλεισε» και ο πολυπράγμων Αλέξανδρος Ρήγας και τώρα επανέρχομαι με το πρώτο εντυπωσιακότατο φωτογραφικό υλικό από την νέα version της εμπνευσμένης δουλειάς της καίριας Φρόσως Λύτρα. Λίγο πριν από την πρεμιέρα της-δες Πέμπτη 26.1-η dream team που έφτιαξε η «δαιμόνια» Λύτρα πόζαρε στο enikos.gr και ιδού τα αποτελέσματα-δεν βλέπω την ώρα να δω την ανανεωμένη εκδοχή αφού με κέντρισε η καλοκαιρινή!
Οι ισχυρές «Θεατρικές Σκηνές» και η δυνατή ομάδα «naan» παρουσιάζουν το εξαιρετικό μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή, «Η κυρία της νύχτας» στο θέατρο «Κιβωτός». Το έργο που πρωτοπαρουσιάστηκε από την ομάδα το καλοκαίρι του 2016 για είκοσι πέντε μόνο παραστάσεις, σε μια παραδοσιακή αυλή στο Γκάζι, βρήκε θερμή ανταπόκριση από το κοινό. Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα με την στήριξη των Θεατρικών Σκηνών, αποφάσισε να επαναλάβει το εγχείρημα μεταμορφώνοντας το θέατρο Κιβωτός της οδού Πειραιώς, σε σκοτεινό film noir theater και διατηρώντας όλα τα γοητευτικά στοιχεία της εποχής του ‘50 καθώς και την μυθιστορηματική σαγήνη του συγγραφέα Γιάννη Μαρή. Έτσι, για τον θεατή, η παράσταση ξεκινάει με την είσοδο του στο θέατρο .
ΤΟ μυθιστόρημα «Η κυρία της νύχτας» δημοσιεύτηκε το 1955 στην εφημερίδα «Ακρόπολις» σε συνέχειες και χαρακτηρίστηκε ως αισθηματικό θρίλερ. Η ηρωίδα, μια μοιραία γυναίκα της δεκαετίας του 50 με το όνομα Λιάνα Περέζ, εμφανίζεται από το πουθενά αναστατώνοντας, την κοσμική κοινωνία της Αθήνας. Σαν ένας σκοτεινός άγγελος από την κόλαση, όπως ήταν και ο δεύτερος τίτλος του μυθιστορήματος, προκαλεί τον έρωτα, τον θάνατο και την καταστροφή ψιθυρίζοντας το μοιραίο και σκοτεινό μυστικό της στα θύματα της.
ΤΗ θεατρική μεταφορά του έργου και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Φρόσω Λύτρα και τη σκηνογραφία ο Μανόλης Παντελιδάκης. Την πρωτότυπη μουσική οι Μιχάλης Νιβολιανίτης και ο Αλέξανδρος Χρηστάρας, τον σχεδιασμό κοστουμιών ο Νίκος Χαρλαύτης, τη φωτογραφία και το μακιγιάζ ο Αχιλλέας Χαρίτος, τη χορογραφία ο Αλέξης Φουσέκης και τον σχεδιασμό των φώτων ο Σάκης Μπιρμπίλης. Παίζουν οι καίριοι ηθοποιοί:Λίνα Σακκά, Όθωνας Μεταξάς, Δημήτρης Γεωργαλάς, Στάθης Ματζώρος, Φανή Γέμπτου, Αγησίλαος Αλεξίου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Αλέξης Φουσέκης.Και ο Αλέξανδρος Ρήγας στον δυνατό ρόλο του Ιωακείμογλου-να σημειωθεί ότι παίζει μετά από χρόνια κάτι που δεν είναι δικό του και με άλλο σκηνοθέτη. Τραγουδάνε η Φανή Γέμτου και ο Όθωνας Μεταξάς.Χορεύουν οι Αλέξης Φουσέκης και Αναστασία Κελέση Διάρκεια 80' λεπτά.Ημέρες και ώρες παραστάσεων:Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, 21:00 και Κυριακή 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση