GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλικιωμένη "παρέλυσε" όλη τη Λαμία επειδή έχασε τα κλειδιά της

Ένα απίστευτο κομφούζιο με περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα να κλείνουν το δρόμο, προκάλεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λαμία. Η γυ...


Ένα απίστευτο κομφούζιο με περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα να κλείνουν το δρόμο, προκάλεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λαμία.

Η γυναίκα μόλις ένα 24ωρο πριν είχε χάσει τα κλειδιά της και αναγκάστηκε να αλλάξει την κλειδαριά του σπιτιού της για να μπει μέσα.

Σήμερα, σύμφωνα με το tvstar, έχασε και πάλι τα κλειδιά της κι επειδή δεν ήθελε να πληρώσει πάλι κλειδαρά, κάλεσε την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες αρχικά, επιχείρησαν να φτάσουν στο διαμέρισμα με σκάλα, ωστόσο αυτό ήταν αδύνατο. Έτσι κλήθηκε το κλιμακοφόρο όχημα.

Στο μεταξύ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Με την βοήθεια του κλιμακοφόρου, ένας από τους πυροσβέστες, μαζί με τον κλειδαρά ανέβηκαν στον 3ο όροφο, έφτασαν στο διαμέρισμα και μπήκαν σε αυτό από το μπαλκόνι.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε αφήσει τα προηγούμενα κλειδιά (της κλειδαριάς που άλλαξε χθες) μέσα στο γάντι του φούρνου.

Τα σημερινά κλειδιά όμως δεν βρέθηκαν ποτέ κι έτσι ο κλειδαράς κλήθηκε και πάλι να... επέμβει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση