GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πογκρόμ απελάσεων "το συντομότερο δυνατό" ετοιμάζει ο Τραμπ

Ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Τζον Κέλι δήλωσε σήμερα ότι το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είχε σ...


Ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Τζον Κέλι δήλωσε σήμερα ότι το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είχε στόχο να συλληφθούν οι παράτυποι μετανάστες και να επιστραφούν στις χώρες προέλευσης τους.

Το διάταγμα «έδινε έμφαση στην αποστολή αναχαίτισης παράτυπων μεταναστών από πολλές χώρες στα σύνορα μας, τη μεταχείριση τους με ανθρωπιά και την επιστροφή τους στις χώρες προέλευσης τους το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο Κέλι σε μια συνέντευξη Τύπου στην Γουατεμάλα.

Οι δηλώσεις του Κέλι ήρθαν μία μέρα μετά από τις νέες κατευθυντήριες γραμμές που παρουσίασαν οι ΗΠΑ, που περιλαμβάνουν ένα σχέδιο για απέλαση παράτυπων μεταναστών στην χώρα από την οποία προήλθαν, που σε πολλές περιπτώσεις αυτή είναι το Μεξικό.

Ο Κέλι μαζί με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον αναμένονται να φθάσουν αργότερα σήμερα στο Μεξικό για συνομιλίες με αξιωματούχους της μεξικανικής κυβέρνησης σχετικά με την ασφάλεια και την μετανάστευση.

Ο Μεξικανός ΥΠΕΞ Λουίς Βιδεγκαράι διεμήνυσε νωρίτερα σήμερα ότι το Μεξικό δεν πρόκειται να δεχτεί τις νέες, «μονομερείς» προτάσεις των ΗΠΑ για τη μετανάστευση και δεν θα διστάσει να προσφύγει στα Ηνωμένα Έθνη για να υπερασπιστεί τους μετανάστες.

1 σχόλιο

  1. Ευτυχώς που αυτό το τρελό κουνάβι τον πολεμά το ίδιο του το σύστημα μέσα στης ΗΠΑ ..διαφορετικά θα έπρεπε ΌΛΟΙ να πάρουν δρόμο, από της ΗΠΑ και να μείνουν μόνο οι Ινδιάνοι Απατσι, Σιου κ.τλ...και πρώτος αυτός που έχει και γερμανική καταγωγή...

    Τώρα το ΙΣΛΑΜ σαν θρησκεία δεν την κρίνω...Κρίνω την ΙΣΛΑΜΟΛΙΤΙΚΗ που ΑΝ θελουν οι λαοί τους ας την πολεμήσουν ΜΕΣΑ στης χώρες τους και αυτούς που τους εκμεταλλεύονται Βασιλιάδες--Πρίγκιπες--Σουλτάνους---Στρατούς κατοχής δυτικών--ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ-- εργοστάσια παραγωγής της δουλείας δυτικών κ.τ.λ..

    Το να πάνε να σκοτώνουν αθώους στο π.χ στο Παρίσι η, στης ΗΠΑ, η στην Γερμανία ΕΊΝΑΙ ΤΡΈΛΑ .. αυτή η ΤΡΈΛΑ ΜΌΝΟ με παιδεία ΑΛΛΆΖΕΙ..Σεβασμό στον διπλανό σου και στην διαφορετικότητα του..

    Το τρελό κουνάβι ο Τραμπ ΑΝ ΔΕΝ το καταλάβει οι ΗΠΑ σε ένα χρόνο θα καίγονται από άκρη σε άκρη και επειδή ΗΠΑ δεν είναι μόνο ο Τραμπ ..αν συνεχίσει έτσι τα ΨΩΜΙΆ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΛΊΓΑ...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση