GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην παίκτης της Ρεάλ άφησε το ποδόσφαιρο και έγινε ράπερ - ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από μία δεκαετία όταν άφηνε την Φέγενορτ για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης λογιζόταν ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα που θα έλαμπαν στο ...


Πριν από μία δεκαετία όταν άφηνε την Φέγενορτ για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης λογιζόταν ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα που θα έλαμπαν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ολλανδίας, πήγε στη Μαδρίτη μαζί με τον Σνάιντερ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή πουανέμεναν όλοι.

Ο Ρόιστον Ντρέντε, δεν «έπιασε» στη Ρεάλ, επιχείρησε να σώσει την καριέρα του ως δανεικός στην Έβερτον όμως η συνέχεια βρήκε τον αριστεροπόδαρο μπακ-χαφ σε μικρότερες ομάδες της Αγγλία, στην Τουρκία και τα Αραβικά Εμιράτα.

Όλα αυτά μέχρι πέρυσι όταν αποφάσισε στα 29 του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και να ακολουθήσει πλέον μια νέα καριέρα. Αυτή του ράπερ με το όνομα «Roya2Faces». Αν είναι τόσο... φέρελπις όσο όταν άρχιζε την ποδοσφαιρική του καριέρα, μπορείτε να το καταλάβετε μόνοι σας ακούγοντας το πρώτο του τραγούδι που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Δείτε το βίντεο από το Roya2faces:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση