GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κούνδουρος με τον Βέγγο θα χτίσουν θέατρο στον Παράδεισο

Dimitris Liberopoulos   ο Κούνδουρος με τον Βέγγο θα χτίσουν θέατρο στον Παράδεισο ---------------------------------------- Έφυγε και...

ο Κούνδουρος με τον Βέγγο
θα χτίσουν θέατρο στον Παράδεισο
----------------------------------------
Έφυγε και ο Νίκος Κούνδουρος, στα 90, κορυφαίος σκηνοθέτης του κινηματογράφου. Αλλού θα βρείτε τα βιογραφικά του, τις ταινίες του και την απομάκρυσή του από τους ανθρώπους που "αντιπροσώπεύουν" την ιδεολογία του... Εδώ παραθέτω απόσπασμα κείμενού του για την γνωριμία του με τον Θανάση Βέγγο που παντελώς άσχετο με την ηθοποιία τον έκανε ηθοποιό :
"Τρία υπαίθρια θέατρα χτίστηκαν στη Μακρόνησο από το 1947 μέχρι το 1950. Τα έχτισαν οι ίδιοι οι εξόριστοι για την «ιδεολογική αναμόρφωσή τους» με πέτρες που έσπαγαν μόνοι τους από το βραχώδες έδαφος. Είχα χρεωθεί την κατασκευή του ενός - ήμουν τριτοετής της αρχιτεκτονικής τότε. Πήγα στη διοίκηση και λέω: «Αυτόν το μισότρελο φαντάρο να μου τον δώσετε».
Κι έτσι βρέθηκα να φτιάχνω το θέατρο με το Θανάση βοηθό. Στήσαμε τη σκηνή, ανεβάσαμε το πρώτο έργο, και να ο Βέγγος ηθοποιός και να ο Βέγγος πρωταγωνιστής και να ο Βέγγος αγαπημένος ολόκληρου του τάγματος, και να ο Βέγγος η ανακούφισή μας, η λύτρωση μας και το χαμόγελό μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση