GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιντερνετικός χαμός με το αλλόκοτο χειροκρότημα της Νικόλ Κίντμαν

Τα βλέμματα όλων, ήταν πάνω στη σκηνή εκεί όπου διαδραματίζεται όλη η δράση της τελετής των Όσκαρ. Όμως, η κάμερα έδειχνε και τις αντ...


Τα βλέμματα όλων, ήταν πάνω στη σκηνή εκεί όπου διαδραματίζεται όλη η δράση της τελετής των Όσκαρ. Όμως, η κάμερα έδειχνε και τις αντιδράσεις πρωτοκλασάτων σταρ που βρίσκονταν στις θέσεις των καλεσμένων. Μια μάλλον περίεργη στιγμή κατέγραψε ο φακός με πρωταγωνίστρια την Νικόλ Κίντμαν η οποία άθελά της, έγινε μάλλον ο περίγελος του διαδικτύου.
Η 49χρονη, έγινε θέμα από το παράξενο χειροκρότημά της, που κατέγραψε η κάμερα.
Το Twitter πήρε φωτιά για το χειροκρότημα της 49χρονης ηθοποιού, με κάποιον να ρωτά: «Είδατε τη Νικόλ Κίντμαν να χειροκροτεί; Χειροκροτεί σαν φώκια. Τέλειο».
«Γιατί η Νικόλ Κίντμαν χειροκροτεί έτσι; Είναι περίεργο. Χειροκρότα σαν κανονικός άνθρωπος», ήταν ένα άλλο σχόλιο ενώ ένας άλλος συνέκρινε το χειροκρότημα με τις κινήσεις που κάνει μια... φώκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση