GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Photobomb από τον Πρίγκιπα Κάρολο στους Kasabian

Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε μία απίθανη συνάντηση με τους Kasabian, αφού έκανε photobomb στη ροκ μπάντα σε μία παμπ στο Σόμερσετ, κομητεία...


Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε μία απίθανη συνάντηση με τους Kasabian, αφού έκανε photobomb στη ροκ μπάντα σε μία παμπ στο Σόμερσετ, κομητεία στη νοτιοδυτική Αγγλία.
Όλα συνέβησαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην παμπ «Prince of Walles» (Πρίγκιπας της Ουαλίας) στο Χαμ Χιλ, όπου οι Kasabian πήγαν για να χαλαρώσουν μετά την ολοκλήρωση του νέου τους άλμπουμ.
Την ώρα που ο κιθαρίστας του γκρουπ απολάμβανε το γεύμα του στην παμπ, ο βασιλικός επισκέπτης μπήκε μέσα.
Η φωτογραφία δείχνει τον κιθαρίστα των Kasabian πρώτο πλάνο και στο βάθος τον πρίγκιπα Κάρολο με κοστούμι και μπότες να μιλάει σε κάποια παιδιά.
Οι Kasabian αιχμαλώτισαν τη στιγμή με την κάμερα και την μοιράστηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Η μπάντα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία αστειευόμενη ότι ο βασιλικός θαμώνας ήταν στη «photobombing zone».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kasabian (@kasabianofficial) στις Φεβ 14, 2017, 7:48πμ PST

Ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που έχει κάνει photobomb (ξαφνική εισβολή στο πλάνο μιας φωτογραφίας) προηγήθηκαν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Χάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση