GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

32χρoνος πιστολέρο γάζωσε τον 47χρονο γείτονά του

Σιγά σιγά ξετυλίγετε το κουβάρι της ενέδρας θανάτου που έστησε 32χρόνος από την Πελοπόνησσο σε 47χρόνο Χιώτη που χθες το μεσημέρι του έ...


Σιγά σιγά ξετυλίγετε το κουβάρι της ενέδρας θανάτου που έστησε 32χρόνος από την Πελοπόνησσο σε 47χρόνο Χιώτη που χθες το μεσημέρι του έστησε καρτέρι θανάτου στην Δασκαλόπετρα.
Το απόγευμα της Τρίτης οι δύο άνδρες βρέθηκαν υπό περίεργες συνθήκες θέλοντας να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές. Συναντήθηκαν στο τροχόσπιτο που διατηρεί το θύμα στην περιοχή της Δασκαλόπετρας τον περίμενε ο 30χρόνος. Ξεκίνησαν με καυγά. Ακολούθως ο 30 χρόνος πυροβόλησε προκαλώντας τραύματα στον 47χρονος Κ.Π. αλλά και τον σημάδευε με μαχαίρι. Χάρις σε αυτόπτη μάρτυρα κλήθηκε η Αστυνομία, που τον εντόπισε σε κουφάλα δέντρου αφού το είχε βάλει στα πόδια από το σημείο που πυροβόλησε τον 47χρόνο.
Παρά τις ανακρίσεις μέχρι το πρωί ο 32χρόνος Δ.Ρ. δεν έχει αποκαλύψει τα αίτια της αποτρόπαιας πράξης του και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Ωστόσο όπως προκύπτει  από την έρευνα δράστης και θύμα είναι γείτονες.
Ο 30χρόνος έμενε στη Χίο τα τελευταία χρόνια και δήλωνε εισοδηματίας ενώ απουσίαζε από τη Χίο το τελευταίο δεκαήμερο και ήρθε ξαφνικά χθες το πρωί.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν αναφέρει:  
Συνελήφθη, χθες (07-03-2017) στην ευρύτερη περιοχή του Βροντάδου στη Χίο, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών, ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας 47χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε χθες στην περιοχή Δασκαλόπετρα της Χίου. Πρόκειται για έναν 32χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 32χρονος, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε με τον 47χρονο, πυροβόλησε τον τελευταίο με πιστόλι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο πρόσωπο και στο θώρακα, ενώ του προκάλεσε επιπλέον σωματικές βλάβες στο λαιμό, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.
Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο δράστης.
Οι τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Χίου και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, για περεταίρω νοσηλεία.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.
Πηγή: chiosin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση