GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατούλης και Ιβάν Σαββίδης στον Λευκό Οίκο

Στο Λευκό Οίκο - στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ν. Τραμπ με αφορμή την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας - παρευρ...


Στο Λευκό Οίκο - στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ν. Τραμπ με αφορμή την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας - παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης, εκπροσωπώντας την ελληνική Αυτοδιοίκηση.

Τον κ. Πατούλη και τους άλλους Έλληνες προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσηςμ ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. είχε την ευκαιρία να έχει εποικοδομητικές συνομιλίες με σημαντικούς Ελληνοαμερικανούς παράγοντες της οικονομικής και πολιτικής ζωής των Η.Π.Α για τις επιπτώσεις της κρίσης που βιώνει η χώρα μας αλλά και για τους τρόπους ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των σχέσεων της χώρας με την ομογένεια της Αμερικής, η οποία είναι ουσιαστικό αρωγός στην προσπάθεια της Ελλάδας για εθνική αναγέννηση.

Παράλληλα αντάλλαξε απόψεις για την κατάσταση στην Ελλάδα με τους επιχειρηματίες Ι.Σαββίδη και Δ.Μελισσανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση